ACİLL MONİTÖR TAVSİYESİ LAZIM
Beyler monitör olayını çok anlamam.Ekranı kavisli displey port hoparlör 144hz olan 6000 tl yi geçmeyecek monitör tavsiyesi verebilir misiniz
Boşanmış çocuklu kadınla evlilik
Beyler evlenip boşanmış çocuklu bir kadınla 5 yıllık ilişkim vardı.Bu arada bildiğiniz karı koca gibiydik. Geçen sene evlenelim dedi ben istemedim ve araya soğukluk girdi bir senedir görüşmüyordum şimdi öğrendim ki evlenmiş aklımdan çıkmıyor kafayı yiyeceğim. Şimdi forumda linç edecekler olacaktır. Fakat mantığım önüme geçti eşiyle sürekli muhattap olmak zor olurdu. Ayrıca çocuklu olması çocukları severim lakin belki en ufak hareketi gözüme batacak çocuğuda yazık edecektim. Tecrübeli kişiler varsa akıl verirse memnun olurum
2014 jetta 1.6 trendine otomatik vites araç aldım. Bildiğim kadarıyla yokuş kalkış desteği yok. Geçenler de bir arkadaşım kendisinin eski 2012 model jetta trendline paket aracında yokuş kalkış desteği olduğunu söylüyor. Benim araçta var mı varsa bir sıkıntı mı var
5 yıl önce hyundai i20 arabam vardı. Galerici çocukluk arkadaşıma golf 6 araç istediğimi söyledim. 52 bin TL te araç bulduğunu aracın çok temiz olduğunu al dersem alacağını söyledi ve kabul ettim benim arabayı 33 e saydı 19 daha verdim 52 ye aldım. 2 hafta kadar sonra arabadan anlayan başka bir arkadaşım aracın airbaglerinin açmış olduğunu şöyledi tekrardan arabayı aldığım arkadaşa götürdüğümde airbaglerde sıkıntı olmadığını göğüste güneş lekesi olduğunu dedi. Her neyse bugün arabayı satarken usta airbeglerin açtığını söyledi dolayısıyla satış iptal edildi. Şimdi satış aldığım noter kağıdına baktığımda 33 bin 700 e golf 6 yı aldığımı görüyorum. Anlayacanız büyük dolandoroldım ama kim dolandırdı beni emin olamıyorum. Arkadaşa soruyorum airbagden anlamam ben diyor şimdide eski satıcı mı dolandırdı yoksa arkadaşım mı ? Bu saatten sonra yapabileceğim hukuki bir şey var mı acaba yorumlanırınızı bekliyorum
N11 den kingston 8 GB ddr4 RAM sorunu
N11 den 8gb ddr4 RAM aldım. CPU z den baktığımda markası farklı gözüküyor.jelatinin de kingston yazıyor. acaba farklı marka RAM göndermiş olabilir mi ?
İphone 11 tüketici hakem heyeti
7 Mayıs da iPhone 11 almıştım , aradan geçen 7 ay sonra kamera da siyah bir leke olduğunu farkedip telefonumu servise verdim. 5 gün sonra da donanımsal arıza olması sebebiyle kamere değişimi yapılarak teslim edildi. Ben her ne kadar 7 ay sonra bu kusuru farketmiş olsam da geçmişe dönük fotoğraflarda da bu leke varmış. Bende bugün tüketici hakem heyetine geçmişe ait fotoğrafları da sunarak telefonun yenisiyle değişim talebinde bulundum acaba ne sonuç çıkar daha önce başvuruda bulunanlar var ise yorumlarsa memnun olurum
MORALIM COK BOZUK
|
Son Giriş: 17 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.925 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar