Beyler evlenip boşanmış çocuklu bir kadınla 5 yıllık ilişkim vardı.Bu arada bildiğiniz karı koca gibiydik. Geçen sene evlenelim dedi ben istemedim ve araya soğukluk girdi bir senedir görüşmüyordum şimdi öğrendim ki evlenmiş aklımdan çıkmıyor kafayı yiyeceğim. Şimdi forumda linç edecekler olacaktır. Fakat mantığım önüme geçti eşiyle sürekli muhattap olmak zor olurdu. Ayrıca çocuklu olması çocukları severim lakin belki en ufak hareketi gözüme batacak çocuğuda yazık edecektim. Tecrübeli kişiler varsa akıl verirse memnun olurum |
Boşanmış çocuklu kadınla evlilik
-
-
Nedir bu evlilik merakı. Zaten beraber yaşıyormuşsunuz nedir yani.. İyi yapmışsın salla gitsin.
-
ağa bu kadın neden boşanmış pekı onu öğrendın mı ?, kadınlar evlenene kadar ayrı evlendıkten sonra ayrı oluyorlar genelde, kendın söyluyorsun o cocuklara karşı tavrını, kocasıyla yuz göz olmak ıstemedıgını pekı neden hala pısmansın ? kader dıceksın önune bakacaksın
-
Evlenmeyerek doğru karar vermişsin. -
Beraber yaşamıyorduk ama çok birlikte olduk.
-
Kocasından şiddet gördüğünü söylemişti. Aslında bir yıldır aklıma bile gelmiyordu. Görünce kötü oldum
-
16 yaşındaki çocuğun, anasını kendi yaşındaki bir kızla aldattığı babasının sözünü hala dinlemesi ve ona kızgın olmaması, kin tutmaması şaşırttı.. Demek ki çocuğu paraya boğuyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Haziran 2024; 13:3:28 > -
Herif kıskanç; eşiyle ayrı ama onun başkalarıyla beraber olma fikrine dayanamıyor bu yüzden çocuğunun her istediğini satın alarak onun beynini yıkamış ve oğlu vasıtasıyla da karısının aşk hayatına bu şekilde müdahale ederek bir taşla iki kuş vuruyor
-
Allah böyle dertleri vermesin bana ve kimseye.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Evlenmeyerek doğru karar vermişsin.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X