Arkadaşlar ancak siz bakirseniz gerçekten bakire bir kız aramanızı anlayabilirim. Ama 20li yaşlarda yetişkin genç bireylerin dünyanın genelinde sevişmesi kadar normal bir şey yok herkesin hoşuna gitmeyebilir ama insan sınırları olan bir varlık sınırsız beklentilere girmek mantıksız. Bir araba çarpsa ölebiliyor mesela yapmasa beklese ölmeyeceğinin garantisi var mı? Veya evleneceği adamın 4/4 lük çıkacağının? Tabi ki yok o yüzden bu zamanda bakirelik mevzusuna fazla takılmak sizi yıpratır maalesef kimse onu düşünemiyor %10 belki.. Akabinde eşini aldatan bir erkek eşininde aldatmasına şaşırmasın bunuda not alın kadın enayi ya da insanın alt türü değildir mal hiç değildir. Bazı şeyler hoşumuza gitmesede realite maalesef her zaman hoşunuza giden düzlemde ilerlemiyor canlılık böyle bir olgu siz dürüst olun dürüst olduğuna inandığınız birisi gerçekten karşınıza çıkana kadar gerekirse evlenmeyin evlenmek zorunda değilsiniz..
Kadın olsun erkek olsun kimse de bakire kalmak zorunda değil. Bunu çok fazla kafaya takamazsınız sebeplerini açıkladım iyi geceler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 18 Ocak 2021; 2:15:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakire kız konusu?
-
-
Eyvallah hocam -
hak veriyorum. sen milletle sevişeceksen bırak millet de birbiriyle sevişsin. kendini evliliğe saklamak güzel bir şey fakat tersi de yanlış bir şey değil. başkalarıyla uğraşmak bize düşmez, herkes kendinden sorumlu. evleneceksen zaten kiminle evleneceğine kendin karar veriyorsun, kimse sana şununla evlen bununla evlenme demiyor.
-
up
-
Herkesin istekleri farklı saygı duymak lazım bakire kız arayanada arama demem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalniz ben cok kiz tanidim bakireligi gitmesin diye anal-oral yapan. Her bakireyi de temiz zannetmeyin -
Ben de katılıyorum bu konulara, kızlar ulkemizde ne kadar bilinçsiz olmaya başlasa da ama bakire bir kızı istemeye gidip gelenekleri uygulamak biraz absürt komik geliyor bunlar olmadan evlenseler komik durmaz
hocam nickiniz yanlış olmuş.
timeguard değil.
**guard olmalıydı
şaka şaka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakir olmayan bir erkek de bakire kadın isteyebilir, bakire olmayan bir kadın da bakir erkek isteyebilir.
Bulup bulamamaları kendi sorunları, serbest piyasaya karışamazsınız.
-
İsterse ister ama bakire olmayan karşı cins bireyde ne biçim insandır yahu gibisinden aşağılayıcı tutumlara girilmesin değilse değildir bu onu ilgilendiren bir şey sonuçta.
istediğimiz şeylerin hesabını da vermeyelim bir zahmet. Sizeneeee sizeneee sizeneeee
-
Smalcigim anal oral gerek yok yuzeyselde olur o is. Derine inmedigin muddetce sikinti yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Timeguardİsterse ister ama bakire olmayan karşı cins bireyde ne biçim insandır yahu gibisinden aşağılayıcı tutumlara girilmesin değilse değildir bu onu ilgilendiren bir şey sonuçta.
O konuda haklısın.
bu konuya çok kafa yorarsanız kafayı yersiniz benden demesi.
sizi kandıracak kız her türlü kandırır beyler. kız bakiredir ama arka kapıdan girmeyen kalmamıştır. arka kapıdanda kimseyi sokmamıştır ama öttürmediği boru kalmamıştır. kız bakire değildir nikahtan önce gider diktirir,yada bir apartı oluyormuş böyle minnacık balon gibi ondan takar.
daha kim bilir ne yöntemler vardır. evleneceğiniz kızla zaten baya bir süre berabersinizdir anlarsınız zaten az çok.
siz görücü usulü evlenirseniz veya eşin dostun bulduğu kızla önce tanışıp sonra söz nişan evlilik yaparsanız o evlilikten pek birşey olmaz.
hayat arkadaşınız olucak. ortalama 1 yıl beraber olmadığınız kişiyle evlilik düşünmeyin derim hemen.
-
Yıl 2021 olmuş hala bakirelik falan tartışılıyor ya 😁😁 -
meriç kokusu alıyorum
-
şimdi bir kız kimle bakireliğini kaybettiyse onla evlensin.
şöyle örnek vereyim hırsızlığı başkası yapıp sucu sana atmaları hoşuna gider mi.kendilerini temizletmek senin üzerinden hoşuna gidiyorsa alabilirsin ozaman böyle bir bayanı
-
İnsan bilimsel olarak bir hayvandır ve hayvanların iç güdüleri olur. İnsan kendini ne kadar üstün görsede hayvani dürtüleri vardır. Buna üreme iç güdüsü dahil.
Ancak ben burada mekanikleşme ve transhumanizm'i savunuyorum! Cinsellik gibi ilkel şeyler insanlığı geride tutan şeyler!
Bakir olmayan bir erkek de bakire kadın isteyebilir, bakire olmayan bir kadın da bakir erkek isteyebilir. Bulup bulamamaları kendi sorunları, serbest piyasaya karışamazsınız. |
Yalniz ben cok kiz tanidim bakireligi gitmesin diye anal-oral yapan. Her bakireyi de temiz zannetmeyin
|
bu konuya çok kafa yorarsanız kafayı yersiniz benden demesi. sizi kandıracak kız her türlü kandırır beyler. kız bakiredir ama arka kapıdan girmeyen kalmamıştır. arka kapıdanda kimseyi sokmamıştır ama öttürmediği boru kalmamıştır. kız bakire değildir nikahtan önce gider diktirir,yada bir apartı oluyormuş böyle minnacık balon gibi ondan takar. daha kim bilir ne yöntemler vardır. evleneceğiniz kızla zaten baya bir süre berabersinizdir anlarsınız zaten az çok. siz görücü usulü evlenirseniz veya eşin dostun bulduğu kızla önce tanışıp sonra söz nişan evlilik yaparsanız o evlilikten pek birşey olmaz. hayat arkadaşınız olucak. ortalama 1 yıl beraber olmadığınız kişiyle evlilik düşünmeyin derim hemen. |
şimdi bir kız kimle bakireliğini kaybettiyse onla evlensin. şöyle örnek vereyim hırsızlığı başkası yapıp sucu sana atmaları hoşuna gider mi.kendilerini temizletmek senin üzerinden hoşuna gidiyorsa alabilirsin ozaman böyle bir bayanı |
Benzer içerikler
- cedrina 25 mg kullananların yorumları
- viski nasıl açılır
- bir erkek bir kızı neden takipten çıkarır
- a101 kasa nasıl kullanılır
- a101 istifa dilekçesi
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X