Bildirim
N11 den kingston 8 GB ddr4 RAM sorunu
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cpu z den bakıldığında bir tanesinin module manuf yazan yerde samsung, ötekinin ise apacer olduğu gözüküyor. Normalde söyledim module manuf yazan yerde
üretici firma kimse o yazar mesela kingston , corsair, apacer , g skill... gibi. Alttaki Dram manuf ise ramin kullandığı çipi gösterir samsung veya hynix gibi isimler olur.
Ben hangisini sonra aldınız bilmiyorum ama kingston la ilgili bir ram göremedim. Apacer ve samsung var. Cpu z yi güncelleyin diyecem ama , program eski bile olsa
o kadar ram ismi hatası yapmaz diye tahmin ediyorum. Yani farklı bir marka gelmiş gibi kingston beklerken. Siz kingston mu sipariş etmiştiniz ? Veya gelen ramin kutusunun falan resmini
atın mümkünse yine bu şekil. Marka model görecek şekilde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X