Şimdi Ara

2014 jetta 1.6 trendine pakette yokuş kalkış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 jetta 1.6 trendine otomatik vites araç aldım. Bildiğim kadarıyla yokuş kalkış desteği yok. Geçenler de bir arkadaşım kendisinin eski 2012 model jetta trendline paket aracında yokuş kalkış desteği olduğunu söylüyor. Benim araçta var mı varsa bir sıkıntı mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whypic06 -- 30 Mayıs 2022; 7:58:8 >

• Mk6 makyaj öncesi kasaların Trendline donanımında yokuş kalkış sistemi bulunmamaktadır.
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

arkadaşımın ki 2013 model 1.4 tsı trendline kesin vardı hatırlıyorum diyor heralde yanlış hatırlıyor heralde

• whypic06 W kullanıcısına yanıt

Sonradan açtırılabiliyordur belki ama Trendline donanımda yok kesinlikle.Bazı insanlar hafif yokuşta kavramada tutunca kaydırmayınca yokuş kalkış sistemi var zannedebiliyorlar.Epey dik bir yokuşta ayağınızı frenden aniden çekerek var mı yok mu net bir şekilde teyit edebilirsiniz.

• Trendline pakette olup olmadığını bilmiyorum ama frene tamamen basmadıkça devreye girmeyen bir özellik. Pedala iyice basmadığından devreye girmiyor olabilir.

• nereye baktıysam net birşey yok sahibindene özelliklre girip baktığımda var gözüküyor

• BENİM 2011 CONFORT PAKETTE VAR .

• Dik bir yokuşta denesen olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Dik bir yokuşta denesen olmaz mı?

bugün deneyeceğim

• Aracınızda yokuş kalkış desteği yok. 2014 yılının belli bir tarihine kadar olan trend paketlerde esp yok diye biliyorum esp olmadığıdan sonradan da eklenmiyor.

• 2015 itibari ile makyajli kasalarda standart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.