Şimdi Ara

2014 toyota auris 1.6 touch yarı otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar,eşim için otomatik bir araç arıyorum,bi araç buldum 2014 1.6 touch auris yarı otomatik benzinli.bu araç hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim,vites geçişleri kötümüzdür,yakıtı nasıldır konfor falan makul duzeydemidir,simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son kasa (2013 ve sonrası) Aurislerin benzinlilerinde yarı otomatik şanzıman yok. CVT tipi multidrive s isimli şanzıman var.

Dizellerde ise yarı otomatik (MMT) şanzıman var.

Eğer ilgilendiğiniz araç benzinli ise, Cvt şanzımanlarda yapıları gereği vites geçişi diye bi olay yoktur. Şehiriçinde çok rahat şanzımandır ancak benim fikrim keyifsiz bi şanzımandır. Akülü araba gibi aracın hızlandığı bile belli olmuyor. Araçtaki ivmelenmeyi hissetmeyince de bana göre araç keyifsiz bir hal alıyor.
  • Hocam satıcı yarı otomatik olduğunu söyledi,vites yerleri çentikli düz degil

• -)KraL(- kullanıcısına yanıt
    E tamam çentikliyse o şanzıman yarı otomatik değil CVT şanzıman. Toyotadaki ismi de multidrive S.

Neyse özellikle bayan kullanımı için çok iyi şanzımandır. Yakıt tüketimini uçurmaz, vites geçişi hissedilmez. Kolay kolay arıza yapmaz. Ben bile Ankara şehir trafiğinden bazen bunalıyorum ve auris cvt şanzımanlı advance modellerine bakıyorum.

Tavsiye ederim.
  • Şehir içinde konfor ve rahatlık için en iyi şanzıman. Vites geçişi olmadığı için herhangi bir sarsılma söz konusu değil.

• CVT candır. MMT ve türevleri evlerden ırak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıtı nasıldır bu aracın alacak olduğum 1.6 benzinli otomatik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio Touch 1.3 Edc 2020
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Yakıtı nasıldır bu aracın alacak olduğum 1.6 benzinli otomatik
    Aynı araçtan bende de vardı. Şehir içinde 7,5-9 litre arasında oynar. Şanzıman yarı otomatik değil. Tork konvertörlü cvt şanzımandır. Sorunsuz ve akışkan bir şanzımandır. Vites geçişleri hissedilmez; konfor arayanlar ve bayanlar için biçilmiş kaftandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 4 Ekim 2018; 10:4:10 >
  • 12000 km de 2014 model 82000 diolar kaza bela yok yaşlı bi amca satıyor arkadaşlar,fiyat nasil

2-3 bin dusebilir fiyat olarak sonucta touch cok tutmuyor 2. elde
    öteki donanımlara göre farkı, suspansiyonlar bagimsiz degil diye biliyorum.
  • şeheriçi 12 litre içer
    evlerden ırak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

şeheriçi 12 litre içer
    evlerden ırak
    O kadar yakiyormu hocam ya

Advance donanımı bende var.

Yakıt olarak LPG ile dik rampalı bir yerde oturduğumdan 11.5 civarı yakıyor. Düz rotada kullanırsanız dur kalklar dahil 8.5'u geçmezsiniz.

LPG taktırın diyeceğim de onun da fiyatları dolar euro derken almış başını gitmiş.

Aracın motor şanzıman uyumu çok iyi. Atmosferik olmasına rağmen 132 Bg. arabayı çok iyi taşıyor.

Almayı düşündüğünüz donanım konfor bağlamında biraz zayıftır. Ancak Toyota, felsefesi gereği en düşük donanım paketinde dahi 7 adet hava yastığı ve ESP'yi standart olarak sunuyor.

Toyota, konfordan kısmış olsa da, müşterisinin güvenliğinden ödün vermemiş diyebiliriz.
  • Araç güçlü,atik bastın mı ok gibi fırlar, şanzıman motor uyumu çok iyi. Otomatik şanzımanı sorunsuz, yarı otomatikten kastı manuel kullanıma da izin vermesidir,onu kastetmişlerdir. Aracın bilindik bir kronik sorunu yok,klasik Toyota.

Yakıt şehir içi 7-8 lt yakar,uzun yol 5-6 lt. Aşırı dur kalka girerse 10 lt'leri anca bulur, 12 lt filan yakması için performanslı kullanmak lazım. Araç LPG'ye uyumlu, 3.5 TL otogoaz fiyatı ile şehir içinde 30 krş civarında yakarsınız.

Fiyata gelince, Touch için fazla. 2015 yılında araç makyajlandı sizinki makyajsız kasa. Ayrıca bu aracın Premium modeli diyebileceğimiz cam tavan,koltuk ısıtma,hız sabitleyici vs vs yani full paketini bile 95 bin TL'ye ( pazarlık ile biraz daha ucuza belki ) alabiliyorken ben bütçeyi biraz daha zorlarım açıkçası. Touch ile arasında oldukça fazla donanım farkı var.

• quote:

Alıntıları Göster
    Trafigin durumuna baglı ama o kadar yakmaz.En dogru bilgiyi auris için açılan forumlardan,facebook gruplarından felan alırsınız.
  • Elektrikli araba gibidir gaza normal bastığın sürece araç hızlanır ama devir ve motor sesi artmaz sabit kalır. Şehir içi 8-9 litre lpg yakarsın. Spoe kullanırsan 12 litre olur. Klimqsı buz gibi yapar. Zincirlidir triger masrafı yoktur.

• quote:

active skypack multidrive s modelini bu tüketimi nedeniyle 5000 km olmadan elden çıkardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı çok fazla. 82bine 2016 model advanced donanımını 2 ay önce alacak olup vazgeçmiştim. O fiyata makyajlı active model bulursunuz. Makyajlısı hem daha iyi, hem daha donanımlı olacaktır. Touch donanım arka süspansiyon bağımsız değil, makyajlı active ya da advanced bakın. O aracın ederi 70bin.
  • Teşekkürler hocam hepinize ben mevcut aracımla devam edeyim

• Toyota auris 2014 full paket nasil sizcee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.