Şimdi Ara

5 Yıldızlı otele çalışmaya gidiyorum antalya? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bir arkadaşla gidecem zaten nisan başında kesin gidecekseniz bana haber verin demişti alımlar bizim otel için doldu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmpunk01

Tamircide çırak olarak bile çalıştım 1 sene hemde günde 12 saat felan :D yani günde 8 saat öyle ortamda bana işlemez zorluklarMesela yemekleri nasıl verecekler sabah işe başlamadan önce mi yiyeceğiz öğle arası varmı?Yemek su haricinde başka bedava şeyler varmı abur cubur gibiBide komilerin hepsi erkek mi oluyor?
    Vardiyan olucak örneğin; 08:00-16:00 16:00-00:00, 00:00-08:00 araları gibi yani hep aynı saatte gidip gelmeyeceksin.

Personel yemekhaneleri genellikle hep açıktır. Klasik yemekhane yemekleri işte. çalışırken misal veriyom turistlere öğle yemeği verilmeden önce hazırlıklar tamamlandıktan sonra yarınız yemekhaneye gider sonra siz geldikten sonra diğer yarısı gider. Genellikle bu şekilde döner yani aç bırakmazlar yersin yemeğini hep. Abur cubur vermezler ama açıkgöz biriysen o bölümde çalışan kişiyle arkadaş kurup arada alırsın birşeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Komi olarak başlıyacağım.Lojmanda kalacağım.Yemekler nasıl çıkar acaba?
    Personel yemekleri kotu olmaz genelde. Ama asil olay mutfakla anlasip misafirlere hazirlanan yemeklerden de yersiniz. O zaman daha bi guzel olur.

Kaldi ki mutfakla baglantili olacaksin. Otel personelinin cogu artan yemekleri evine bile goturur. O yemekler de oyle dandik seyler olmaz.

Alkol kullaniyosan da gayet kolay ulasabilirsin alkole de.

Tek sikintin su olur daha once de dedigim gibi. Musterilerle sakin tartisma. Sikintili bir durumda bu konuya ben bakamiyorum yetkiliyi cagiriyorum de direk olaydan siyril. Git garsonu cagir sefi cagir problemi onlar cozsun. Sozlu tartismaya mumkun oldugunca kimseyle girme. Personelden de seni ezmek isteyen olursa ustune soyle durumu hemen. Meseleyi sen halletmeye calisma. Turizm isinde personeller genelde bir baskasini ise aldirmak icin ayak kaydirmayi severler.

Is yapmiyormussun gibi bir izlenim olusturma kimsede. Bunu da aleyhine kullanabilirler.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Anladım.Bide alkole nasıl ulaşabiliriz😁

• quote:

Anladım.Bide alkole nasıl ulaşabiliriz😁
    Genelde barmenlerle vs aran iyiyse bir seyler ayarlarlar.

Buradaki asil nokta oncelikle otelin izin verdigi seyler var mi onu ogren mutlaka. Mesela izin gununde su kadar alkol hediye ediyorlar gibi bir sey varsa yan yollara sapma.

Bunun icin samimi oldugun bir ustunle konusabilirsin. Yok mok derlerse sakin usteleme.

• Tavsiye;

- Her müşteriye milyon dolarlık müşteri gibi davran.

- Her şeyden önce dürüstlük önemli. Ayrıca insanlara değerli olduğunu hissettirmen de oldukça önemli. Bu yüzden insanları dinle, bahane bulma birisi bir şikayette bulunduğunda.

- Kabul et, gerekirse özür dile ve ne yapman gerekiyorsa işi doğrultacak şekilde harekete geç.

Kısaca sorun çıkaran değil, çözüm bulup işini yapmaya çalışan birisi olursan hem müşteri sever hem de çalıştığın amirin.
  • Çocukluk arkadaşım 2012 den beri Alanya bi 5 yıldızlı otelde.Geçen sene ordan bi Bulgar bulup hamile bırakmış kızla evlenmek zorunda kaldı.Bi yandan sevindi Avrupaya gitcem orada yaşayacam diye.Ama kız boşandı daha Avrupaya ayak basmadan bitirdiler her şeyi.Çalıştığı otel de attı.Diğer otellere de demişler almayın sarkıntılık yapıyor diye.Şuan memlekette Şok markette çalışıyor.

Demek istediğim Yabancı kızlara dikkat et. eğer temasa gireceksen korun mutlaka.

Kolay gelsin.
  • Traş olduk tavuk g@tü gibi suratımız oldu sanmıyorum bakacaklarını☺

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz hocam az gören yada görmeyen biri vardır mutlaka :D
    Şakaa

Sen önce yerini sağlamlaştır.Cebine para girsin.Sonra güç ile birlikte özgüvende gelir.Arkadaşıma lisede hiçbir kız evet demedi hala da öyle .
    Dikkatli ol.
    Tedbirsiz yola çıkma
  • Sakın birader böyle bir hata yapayım deme.Gidersin seni leş,havasız,rutubetli odalar,lojmanlar bekliyor.Ha birde turizm sektöründe yenisin.Eyvah yandın.Backround a alırlar seni habire çanak,bardak,basketlerle uğraşırsın.Comi bile olsan yandın oda pislik ötesi.Şunuda söyleyeyim turizm sektöründe garson bile iyi değil.Hangi otel? Antalya'da ki bütün otelleri biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E03148F97 -- 24 Nisan 2018; 18:15:54 >
  • Abi çok abartıyorsunuz alt tarafı 8 saar calışcaz ve cebimize para gidecek şimdi günde 5 tlyi zor buluyom.ben 1 yıl kadar önce markette calışıyodım tam 13 saat 1300 tlye...Her türlü hammallığıda yapıyordım.Şimdi öyle bir ortamda ben nasıl zorluk çekebilirim acaba?Hem torpilde var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.