Şimdi Ara

5 YILLIK SEVGİLİSİNİ BIRAKIP 2 AYLIK KIZLA EVLENEN KRALLAR İMPARATORLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Azgın hamzoşa bak 1 tane beni kesmez diyor @.Ferrum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan dedigin doymaz bi yaratik 50 tane olsa 51.yi arar ok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zamanında tatilde tanıştığım bi kız vardı, hayatımda gördüğüm en manyak kızlardan biri, hafiften lenfonamani belirtileri vardı. bu kız süzgeç modunda takılan biriydi sonra yaşı 30'a yaklaşmaya başlayıca hemen evlenecek erkek arama moduna geçti daha önceki alladdin çakıcılarını tek tek gezdi ama kimse almayınca bunun doktor olan anne babası kendi doktor çevrelerinden genç bi doktor bulup kısa sürede evlendirdiler kızlarını o beta doktorla. elemanın tipe bakmıştım, bizim kız bunu çiğ çiğ yer. çocuklar duymasındaki dominant teyze modunda yaşamıyolarsa bişey bilmiyom. tabi hemen bebekleri doğdu. bu da böyle başarılı bi yamama hikayesi işte. betalara itinayla süzgeç yamanır. 30'una merdiven dayamış süzgeç yamanır. fotokopi çekilir akbil doldurulur format atılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Ocak 2024; 18:55:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Valla ben çok alıngan bi insanım bilgin olsun. Kendi libidona insanlığı ortak ediyorsun gibime geldi.

• Valla ben çok doyumsuz bir insanımdır bilgin olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

fırsatını bulsa bizi bile şey eder bu uzak durmak lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.