Şimdi Ara

50.000-56.000 TL arasında araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C4 lere bende bakıyorum bu fiyatlarda alına bilecek en iyi araçlardan biri bencede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Citroeni alirken cok dikkat edin . Elektronik olarak cok fazla sorun cikaran bir aractir . Elektrik tesisatiyla oynanmis bir aracsa kesinlikle almayin . Otomatik olanlarada dikkat edin aldiginiz paranin 4 te birinide aldiktan sonra harcamayin . Fiyatlarinin ucuz olmasinin sebebi bundandir . Unutmayinki ne kadar cok ozellik varsa o kadar cokta ariza cikarma ihtimali vardir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• MusaAkyol kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

4 yıl boyunca manuel 92 hp C4 kullandım. O kadar memnun kaldım ki, aracımı sattıktan sonra otomatik C4 aldım bu sefer. Toplamda 5 yıldır C4 kullanıyorum.
    C4 hakkında olumsuz yorum yapanların çoğu hiç koltuğuna oturmamış kişiler genelde. Otomatik vitesi hakkında da bi sürü kötü yorum var ama ben memnunum.
    Yarı otomatik olduğunu biliyorum, debriyaja benim yerime robot basıyor. Bunu bilip, ona göre kullanmanız gerekir.

Bu fiyatlara alabileceğiniz en mantıklı araçlardan biridir C4.
    C4 dışında bu fiyatlara Cruze bakabilirsiniz.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    C5 kullanıcısı olarak C4 yada astra öneririm. Hdı motor yakıt olarak çok uygundur düzenli bakımını yaptırırsan sıkıntısız binersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 10 Mayıs 2019; 12:22:53 >
  • 75000 e kadar dizel ne alınabilir düşük km li
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Seqment olarak ne düşünüyorsunuz. Artık malum sitede kapm kurdum bende aradığım aracı bulmak için. Denk gelirsem sizin içinde gördüğüm araçları paylaşabilirim. Ayrıca boya takıntınız varmı .
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    İlan yayında değil satıldımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusaAkyol

İlan yayında değil satıldımı acaba?
    linki yapıştırdığımda yayındaydı gitmiş :)
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    detayları neydı fıyatı kaçtı uygun araba durmuyor yetişilmiyor alsatçılar mı alıyor kim alıyorsa alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

detayları neydı fıyatı kaçtı uygun araba durmuyor yetişilmiyor alsatçılar mı alıyor kim alıyorsa alıyor
    47 bine 2013 dizel oto c5 kaput tavan bagaj boyasız 200 binde idi ağır kayıt vs yoktu :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.