Şimdi Ara

50.000 e araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avensis oneririm piyasada segmentindeki diger araclara oranla daha uygun ve dolu bir arac bence. 2010 modeli var bizde cok memnunuz. 6 ileri duz vitesli yol tutusu iyi, ses sistemi benim cok hosuma gidiyor. Aracin ses yalitimi cok iyi. Bazen motoru calistirdiktan sonra telefonla filan konusursam motor sesi gelmedigi icin rolantide yeniden calistirmaya calistigim oluyo arabayi :D. Kesinlikle tavsiye edebilecegim konforlu,dolu,guzel bir araba ayrica motoruda lpg ye uyumlu bir motor ileride yakit fiyatlarindan sikayetci olmaya baslarsaniz bir sikinti cikmadan taktirabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

Avensis ya da Insignia onerilmis ancak 50.000 TL'yi asiyor bu araclarin fiyatlari bu sizin icin sorun olmayacaksa ben de arkadaslara katiliyorum iki araba da iyidir. Onun haricinde 1.2 TSI Jetta Highline onerebilirim 49.300 TL.

tşk ler jetta yı pek beğenmedim içinin kalitesi düşük tutulmuş birde bizim buralarda rampa çok 1.2 motor gitmez buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122 hp ;) Tecrübeyle sabit on numara araçtır

valla benzinlisinin fiayatı bile 60 la başlıyorsa ne diyim iyidir herhalde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanharuny

quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122 hp ;) Tecrübeyle sabit on numara araçtır

valla benzinlisinin fiayatı bile 60 la başlıyorsa ne diyim iyidir herhalde:)

Sıfır kilometre anathtar satış fiyatı

Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trend&Fun 26.400 EUR + 834 TL** 1,99 52.536 TL + 834 TL**

52.536 TL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

Avensis ya da Insignia onerilmis ancak 50.000 TL'yi asiyor bu araclarin fiyatlari bu sizin icin sorun olmayacaksa ben de arkadaslara katiliyorum iki araba da iyidir. Onun haricinde 1.2 TSI Jetta Highline onerebilirim 49.300 TL.

tşk ler jetta yı pek beğenmedim içinin kalitesi düşük tutulmuş birde bizim buralarda rampa çok 1.2 motor gitmez buraya

Almamanız size kalmış elbette ama bahsedilen motor turbo bir motordur. Öyle rampalarda filan gitmez / çekmez olayını çıkarın aklınızdan. Benzinli bir Honda Civic'den daha rahat çeker rampada bundan emin olun. Tork 175 nm dir. Motor hacmine bakmamalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Passat 54.000 galiba.

pssatı bende sordum ama ellerinde olmadığını kotoya aralık sonu gibi düşeceğini söylediler oda düşerse alabilirmişim
  • yeni astra sedan veya 2.el insignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

yeni astra sedan veya 2.el insignia

Ne bileyim opel araç kullanmadım ama opel bana soğuk geliyor nedenini bilmiyorum öyle hissediyorum
  • Jetta 1.2 motor geç aldın mı diğer jettalar gibi degil piyasası cok iyi degil.Ve de 1.2 motor koskocaman araba gelecekte ne sıkıntı yaşatır belli degil.
    Tiguan da cok boş.
    Golf olabilir 1.4 tsı Highline.
    Ya da kendi arabam civici de öneririm.Aldin mı cok kolay iyi fiyata gider.Donanim olarak en dolusu.Koltuk ısıtma,sunroof ne ararsan...Sorunsuzluguyla un salmış 1.6 i-vtec motor ve son derece konforlu otomatik vitesi ile bence iyi bir kombinasyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

yeni astra sedan veya 2.el insignia

Ne bileyim opel araç kullanmadım ama opel bana soğuk geliyor nedenini bilmiyorum öyle hissediyorum

neden öyle geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Toyota Avensis Elegant Extra.

Arabayı aldıktan sonra piyasadan bihaber insanlara; ''Bu arabaya 75 bin lira verdim'' deseniz de şüphelenmeyeceklerdir.

Düzenleme.

Bugün baktım beğendim ancak yakıtı nasıl acaba?
  • quote:

quote:

Arabayı aldıktan sonra piyasadan bihaber insanlara; ''Bu arabaya 75 bin lira verdim'' deseniz de şüphelenmeyeceklerdir.

Düzenleme.

Kullananlar genelde şehir içi 7.5-10 litre arasını telaffuz ediyorlar.

Kullanım tarzına bağlı olarak değişir tabiki bu durum.

Aracı LPG ile kullanmak şart zaten,motor tamamen uyumlu LPG için.

LPG'de 12 litre yaktığınız takdirde kilometrede 30-35 kuruş gibi bir yakıt masrafınız olur ki 1 buçuk tonluk bir otomobile göre gayet iyi bir değer.

• quote:

quote:

quote:

Düzenleme.

LPG'de 12 litre yaktığınız takdirde kilometrede 30-35 kuruş gibi bir yakıt masrafınız olur ki 1 buçuk tonluk bir otomobile göre gayet iyi bir değer.

ben biraz lpg ye soğuk bakıyorum o zaman bu araba bana uymaz gerçi yılda 10000 km geçmem die tahmi,n ediyorum ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düzenleme.

ben biraz lpg ye soğuk bakıyorum o zaman bu araba bana uymaz gerçi yılda 10000 km geçmem die tahmi,n ediyorum ama

Günümüzde LPG sistemleri gayet verimli ve güvenli.Neden soğuk bakıyorsunuz ki?

Yakıt sarfiyatınızı ciddi oranda düşürmüş olursunuz,çevreye daha az zarar verecek olmanız da önemli bir etken.

İlla ki benzinle kullanırım diyorsanız sakin ve hafif performanslı kullanımda yine üzmez sizi yılda 10.000 km yapıyorsanız.

Şehir içi ortalama 9-9.5 litre benzin yaksanız güncel fiyatlarla yaklaşık 45 kuruş/km tüketiminiz olacaktır.

• Toyota Avensis kullaniyorum. Istanbul s.icinde 8.2 lt ile 9 lt arasinda tuketimi var. Sakin bir sehirde bu arac 7,5 lt'lerde tukatim sergiler.
    Fiyat performans olarak kesinlikle oneririm. Yilda 10.000 km yapacaksaniz yakit sorun olmaz. Gozunuz kapali secebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.