Bildirim
50.000 e araba tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Honda civic premium Veya Cruze ls plus -
Focus Titanium 1.6i 125PS 4K // Fiyat: 54.700 TL // Kampanyalı fiyat: 50.925 TLquote:
Orijinalden alıntı: ForumcuKolik
Honda civic premium Veya Cruze ls plus
Bayiide ne derler bilmiyorum artık orası senin becerine kalmış :) -
lancer 1,6 invite olabilir, sedan benzinli az yakar, gidişide iyidir, sağlamdır, bakımları uygundur.
citreoen c4 1,6 hdi 112 bg comfort, donanımı iyidir az yakar ama 5 kapı hb, bagajı sınıfına göre geniştir.
mazda 3 sedan impressive, sağlamdır, sunroofa kadar tüm donanımı yerindedir, sorunsuzdur, c segmentinde kalitesiyle aklımda yer etmiş bir araçtır, performansı sizi memnun edermi bilemem test edip görün ama kesinlikle alınası bir araçtır uzun süre binecekseniz değer kaybıda umrunnzda olmayacaksa alın gitsin.
Aklıma geldikçe önerilere devam ederim saygılar..... -
toyota avensis, tüm istedikleriniz var, artı d sınıfı. düz kullanabilsem ben de alacaktım.quote:
Orijinalden alıntı: enrique.xs
lancer 1,6 invite olabilir, sedan benzinli az yakar, gidişide iyidir, sağlamdır, bakımları uygundur.
citreoen c4 1,6 hdi 112 bg comfort, donanımı iyidir az yakar ama 5 kapı hb, bagajı sınıfına göre geniştir.
mazda 3 sedan impressive, sağlamdır, sunroofa kadar tüm donanımı yerindedir, sorunsuzdur, c segmentinde kalitesiyle aklımda yer etmiş bir araçtır, performansı sizi memnun edermi bilemem test edip görün ama kesinlikle alınası bir araçtır uzun süre binecekseniz değer kaybıda umrunnzda olmayacaksa alın gitsin.
Aklıma geldikçe önerilere devam ederim saygılar.....
130 beygirlik üstelik gücüne göre az yakan bir motoru vardır, performansı üzmez, bağajı büyüktür, çok rahattır, donanım olarak her şeyi vardır, resmen şu anda c sınıfı parasına d sınıfıdır. sağlamlık ve güvenlik zaten toyota dediğiniz anda sorulmaz bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 27 Kasım 2012; 22:40:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
Focus Titanium 1.6i 125PS 4K // Fiyat: 54.700 TL // Kampanyalı fiyat: 50.925 TL
Bayiide ne derler bilmiyorum artık orası senin becerine kalmış :)
tşk ler ama focus içi dar bir araç forddan alabileceğim en mantıklı araç c max trend dizel -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanharuny
quote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
Focus Titanium 1.6i 125PS 4K // Fiyat: 54.700 TL // Kampanyalı fiyat: 50.925 TL
Bayiide ne derler bilmiyorum artık orası senin becerine kalmış :)
tşk ler ama focus içi dar bir araç forddan alabileceğim en mantıklı araç c max trend dizel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanharuny -- 27 Kasım 2012; 22:55:17 > -
quote:
dizel benzinli fark etmez
sedan olacak yada aile tipi
donanımı ve performasıda iyi olacak
uzun süre satmayacağım için ikinci el kaygım yok
tavsi edermisiniz tabi nedeniyle birlikte
Bahsettiğiniz donanımlı ve performanslı aile tipi geniş araç 140hp lik benzinli lancia delta modeline bakmanızı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Bahsettiğiniz donanımlı ve performanslı aile tipi geniş araç 140hp lik benzinli lancia delta modeline bakmanızı öneririm.
tşk ler ama lancia maraşta yok bilmediğim arabayıda nasıl alayım -
seat leonquote:
Orijinalden alıntı: hakanharunyquote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Bahsettiğiniz donanımlı ve performanslı aile tipi geniş araç 140hp lik benzinli lancia delta modeline bakmanızı öneririm.
tşk ler ama lancia maraşta yok bilmediğim arabayıda nasıl alayım
Alıntıları Göster
-
quote:
http://www.firmasec.com/firma/mdkbcz-marfi-otomotiv/
araçların altyapısı komple fiat olduğundan fiat bayiileri ilgileniyor.
Bir göz atmanızı öneririm. -
Skoda octavia 1.6 tdi. 54000 civarı fiyatı olması lazım. Yakında kasa değişecek fiaytalarda biraz daha düşüş olabilir. İmkan varsa yeni kasayıda bekleyebilirsiniz. Şunuda belirmem gerekirki 50000 az para değil. Kesinlikle bunu benzinli bir araç alarak değerlendirme. İkinci elde olsa 1-2 yaşında dizel temiz az km yapmış c-d segment araçlar bulunabilir.quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeistquote:
-
Astra olabilir hocam on numara arabadir konfor guvenlik yakitim ne ararsaniz var -
avensisquote:
Orijinalden alıntı: MB-CLS
Astra olabilir hocam on numara arabadir konfor guvenlik yakitim ne ararsaniz var
yeni astra sedan
civic -
Passat 54.000 galiba. -
Avensis yada Insigniaquote:
Orijinalden alıntı: İlkerA.
Passat 54.000 galiba. -
Toyota Avensis Elegant Extra.quote:
Orijinalden alıntı: Losangelos
Avensis yada Insignia
Alıntıları Göster
Arabayı aldıktan sonra piyasadan bihaber insanlara; ''Bu arabaya 75 bin lira verdim'' deseniz de şüphelenmeyeceklerdir.
Düzenleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 28 Kasım 2012; 0:37:59 > -
Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122 hp ;) Tecrübeyle sabit on numara araçtırquote:
Orijinalden alıntı: Losangelos
Avensis yada Insignia
Alıntıları Göster -
Yeni gelecek araçlar var mesela skoda rapid yada seat toledo..Bunlara da bakmanızı tavsiye ederim.En azından fikir olur....quote:
Orijinalden alıntı: Sultan Baybars
Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122 hp ;) Tecrübeyle sabit on numara araçtır
Alıntıları Göster -
Avensis ya da Insignia onerilmis ancak 50.000 TL'yi asiyor bu araclarin fiyatlari bu sizin icin sorun olmayacaksa ben de arkadaslara katiliyorum iki araba da iyidir. Onun haricinde 1.2 TSI Jetta Highline onerebilirim 49.300 TL.
Benzer içerikler
- shell helix ultra 5w-40 yorum
- ds7 alınır mı
- hyundai 4 ileri otomatik şanzıman nasıl
- nissan qashqai 1.6 benzinli kullanıcı yorumları
- baskı balata değişmezse ne olur
- hyundai i20 n kaç beygir
- telegram indirim kanalları
- yeni ev6
- togg batarya kapasitesi
- dacia duster 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X