istanbul içinde kullanmak üzere otomatik ilk tercih, dizel ve sıfıraraba bakıyorum. Şu an 1.4 polo benzinliye biniyorum. Dizel olması ve iç hacminin biraz daha büyük olmasını istiyoruz. Ayrıca araç içinde bölmeler, çekmeceler, sogutucu vs gibi ekstralar da çok önemli. Bu kadar para bayılıp basic almak istemiyorum. Yakıt tüketimi olarak da 100 km'de 5.5 'un altında bir tüketim olmalı. Para limiti 50.000 tl arkadaşlar. değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yeni Opel Astra 1.3 95 Hp Sport Donanim 50 bine fiyat veriyordu bayiler.
Yeni astra dış tasarım olarak süper ve iç tasarım olarak kendi sınıfta rakipsizdir ama tek sorun var oda motor şimdi şoyle soyliyim bu motor tamamen bir ekonomi motoru. Forumlarda gezerseniz 5.5 in altında tuketimi kullanıcıların %95 i rahatça ulaştıgını gorursunuz (ş.içi) Ama performanslı bir motor değil yani oyle yokuşlara klima acıkken cıkamazsın yada kamyyonu bile zor sollarsın demek değil bu fakat hem kasanın vermiş oldugu agırlıktan oturu hemde 1.3 olmasından dolayi bazı zorlamalarda araç pes ediyor. Otomat ik ilk tercih demişsiniz buna sonradan dikkat ettim maalesef bunun otomatik secenegi yok ama ben genede bir goz atin derim donanimi,tasarimi ve ekonomisi cok guzel bir araçtir.
bu bütçeye bakacağın arabalar tüm c sınıfı.
astra,golf,focus,auris,corolla,c4,308 aklıma gelenler böyle, bunlardan beğendiğini seçebilirsin, yani bölme soğutma hangisi sana uyarsa
+1 Astra
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
bu bütçeye bakacağın arabalar tüm c sınıfı.
astra,golf,focus,auris,corolla,c4,308 aklıma gelenler böyle, bunlardan beğendiğini seçebilirsin, yani bölme soğutma hangisi sana uyarsa
+1 Astra
+1
Ben de kesinlike Astra diyorum +1
kesinlikle astra +1
performans istenmiyorsa +1 astra
biraz daha performanslı bişey isteniyorsa fiat bravo 1.6 mj. 120 bg