Şimdi Ara

50 000 tl araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkür ederim. arama çalışmalarım sürüyor etraftaki çok uzak olmayan illere de bakıyorum. Bravo düzgün bir tane denk gelmedi, ama bakıyorum hala, şans işi diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Arkadaşlar tekrardan merhaba, hafta sonu bayağı bir araç inceledim. Kafam çok karıştı. İncelediğim araçlar şu şekilde;

Astra J 1.6 edition, sport donanım, 2011/2013 model yılı, fiyat : 55/60 bin arası, hasarsız, lpg var
    Astra J 1.4T sport donanım, 2011/2013 model yılı, fiyat : 60 bin (biraz hasarlı)
    Golf 6 1.4 TSI comfortline, 2010/2012 model yılı arası, fiyat 59/60 bin, hasarsız
    i30 1.6 GDI, Style donanım, 2013 model yılı, fiyat 59/61 bin , biraz hasarlı, lpg var
    i20 1.2 MPI, Elite donanım, 2014/2015 model yılı, Fiyat 57/58 bin, hasarsız. (cam tavan yok)

Focus 3, Megane 3 ve 2010/11 leon da baktım ama düzgün birşey göremedim. aslında B sınıfı araçta düşünmüyordum ama i20 fena değil gibi ve önerildiği için olabilir geldi.

Sizce bu araçları her yönden kıyaslarsak hangisi mantıklı? Performansı vasat bir araç istemiyorum ama lpgde olması lazım bu devirde. Karar veremedim. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    şu araçlar arasında seçmeme yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlar yok mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.