Şimdi Ara

50 000 tl araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

50 bin civarına araç arıyorum. mecbur kalmadıkça en az 3/4 yıl kullanmayı düşünüyorum.
    genel olarak 2010 üstü modellere bakıyorum. donanım benim için çok da önemli değil, manuel araç bakıyorum. performansı kötü olmayan ama çok da aşırı yakmayan olursa benim için iyi olur. bu aralıkda hangi modelleri ve versiyonlarını önerirsiniz?
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• 1.5 dci clio az yakar 2014 falan alınabilir joy olur ama donanim önemli değil dedin
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Ben biraz daha c sınıfı araç düşünüyorum. 2011 model Megane 3 bulabilir miyim acaba? Ya da iyi midir? Donanım önemli değil doğru, ama Renault larda sanırım joy donanım çok boş oluyormuş, baz donanımları hakkında da pek detaylı bilgim yok.
  • 2012 Citroen c4 1.6hdi
  • 10 bin ekleyip 60 bine c5 alınabilir sanki. Kullanıcıları yorum yaparsa iyi olur tabi.
  • logonuzda var Mitsubishi 1.6 İnvite bulunabilir.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok sevdiğim bir araç, ama bu fiyatlara yeni kasa bulunmuyor. Olanlar hasarlı ve yüksek km'de.
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Oneriniz için teşekkürler, lakin bu fiyatlara zor, en az 65/70 e çıkmak gerek gibi. Ucuz olanların km uçuk ve hasarlı gözüküyor. Beyaz veya siyah sunroof lu olsa çok güzel ve donanımlı araç ama bütçe elvermiyor. Ek olarak çevrem de hep alırsan satamazsin ve parça vs bulmak dert olur diyor.
  • kia rio fancy veya uygun bir i20 bakılabilir.
  • Chevrolet Cruze 1.6 var 45.50 civari full paket sunruflu
  • Bugün şehir dışında bulunduğum ve meşgul olduğum için mesajlara direk cevap veremedim kusura bakmayın.
  • Çok güzel öneriler geldi, mantık çerçevesinde en mantıklı tercih hangisi olur bu yazılanlardan? Benim boy 1.85 küçük araçlardan biraz korkuyorum o yüzden kullanan arkadaşlar tecrübelerini belirtirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Çok güzel öneriler geldi, mantık çerçevesinde en mantıklı tercih hangisi olur bu yazılanlardan? Benim boy 1.85 küçük araçlardan biraz korkuyorum o yüzden kullanan arkadaşlar tecrübelerini belirtirse sevinirim.
    i20 incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
    Hangi kasa (yıl) model ve donanım için söylediniz acaba? Genelde 1.2 motor var. Performans veya LPG uyumu nasıldır acaba?
  • zorlarsanız 1.2 mpi 2014 style falan denk gelir.
    biraz araştırdım ve motorun diğer 1.2lere göre seri olduğu, ancak ara hızlanmalarda doğal olarak atik olmadığı.
    lpg ile uyumlu olduğu ama subap magnezyum belli km sonra değiştirilmesi gerektiği, frenlerinin iyi olduğu, direksiyonun biraz hissiz olduğu ( normal bir durum )
    yakıtının az yaktığı. arka diz mesafesinin diğer araçlara göre geniş olduğu keza bagajda, alınabilesi bir araç olduğunu öğrendim.

2013 fiestam var satıp almayı düşünüyorum ancak net karar vermedim.

hele kış günlerinde motorun çabuk ısınması avantaj. bu arada lpg kullanmanız şart değil. benzindede yakıtının iyi olduğu söyleniyor. internetten izleyin incelemeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 7 Aralık 2018; 10:59:53 >
  • 2011-2012 bravo tjet tuplu bakabilirsin. tjet 1.4 motor 120 bg. piyasasi yok diye korkma kapıs kapıs gidiyor onlar da. not: ben de bravo sahibiyim.
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    araştırdım hatta niyetlendim, lpg uyumlu ve performanslı olması avantaj. Fakat o fiyatlarda düzgün bir araç bulamadım. 150 bg multiair falan pek bulunmuyor sanırım. Bu arada İzmir'de oturuyorum, bu bölgede araç fiyatları ortalamadan bir tık fazla nedense.
    anladım hocam, fiesta da ben biraz sığma sorunu yaşadım. araç küçük geldi. i20 daha rahat ama acaba dediğiniz modeli kovalamak lazım, biraz yüksek fiyatları.
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba, hafta sonu bayağı bir araç inceledim. Kafam çok karıştı. İncelediğim araçlar şu şekilde;

Astra J 1.6 edition, sport donanım, 2011/2013 model yılı, fiyat : 55/60 bin arası, hasarsız, lpg var
    Astra J 1.4T sport donanım, 2011/2013 model yılı, fiyat : 60 bin (biraz hasarlı)
    Golf 6 1.4 TSI comfortline, 2010/2012 model yılı arası, fiyat 59/60 bin, hasarsız
    i30 1.6 GDI, Style donanım, 2013 model yılı, fiyat 59/61 bin , biraz hasarlı, lpg var
    i20 1.2 MPI, Elite donanım, 2014/2015 model yılı, Fiyat 57/58 bin, hasarsız. (cam tavan yok)

Focus 3, Megane 3 ve 2010/11 leon da baktım ama düzgün birşey göremedim. aslında B sınıfı araçta düşünmüyordum ama i20 fena değil gibi ve önerildiği için olabilir geldi.

Sizce bu araçları her yönden kıyaslarsak hangisi mantıklı? Performansı vasat bir araç istemiyorum ama lpgde olması lazım bu devirde. Karar veremedim. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• theoden_00 kullanıcısına yanıt
    multiair biraz nazlı. multiair bakımı da onemli. tjet guzel olur. astra eski kasası yenisine oranla dar diye biliyorum. malum sitede izmirle sınırlı kalmamani tavsiye ederim. bravo niyetlenirsen bilgi konusunda yardımcı olmaya calisirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.