Şimdi Ara

50.000 tl ye dizel araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Volvoyu ya da Citroeni 2. el alarak uygun fiyata getirebilirsiniz.
  • c5 derim ama piyasa arabası olsun sıradan olsun derseniz corolla.
  • Toyota corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnik

quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

Şimdi bir kaç sorum olacak ona göre de tavsiye vereceğim. İlk olarak sadece binek mi düşünüyorsunuz? İkincisi sıfır olmak zorunda mı?
    Bir de vw nin dgs sinde bazı problemler mevcut ancak korkulacak düzeyde değil. Kendi aracımda da dsg var.
    Eşinizin kore araçlarına karşı önyargısını değiştirmeye çalışın bence. Sonuçta kore şu anda dünyadaki en büyük otomotiv üreticilerinden biri ve bir çok açıdan kendilerini geliştirdiler. Eskiden haklısınız çok gerilerdeydiler ancak şu anda euro n cap testlerinden iyi sonuçlar elde eden motor ve birçok kısmı sorunsuz araçlar üretiyorlar. Eğer eşinizin önyargılarını değiştirebilme ihtimaliniz varsa en azından o markalardan da tavsiye verebilirim diye söyledim. En azından bayiye götürürseniz ve araçları denerse bu yargıdan kurtulacağı kanaatindeyim.

Her türlü öneriye açığım aslında. 2. el de olabilir. Kore araçlarından neleri önerirsiniz?

Şimdi kore markalarından başlamak gerekirse hyundai i30 cw önerebilirim. Dizeli mevcut. Bagajı geniş. Otomatik vitesinde sorun çıkmaz. Euro ncapten de 5 yıldız almış bir model. Fiyatı da bütçenizin altında.

Bir diğer kore markası olan ssangyogu da önerebilirim size. Gerçekten sağlam bir marka. Motor ve şanzımanları mercedes ki bu konuda içinizi rahat ettirmeye yeter. Alt takım mercedes. Çoğunlukla mercedes teknolojileri kullanıyor. Zaten tasarımları da mercedese benziyor. Eh ortaklıkları var bir yerde normal bu açıdan. Üstelik bunlar suv. Yani binek araca vereceğiniz paraya suv alacaksınız. Ki dizel motorlara sahip. Sizin için sadece motor hacmi sorun olabilir kanaatindeyim ancak bu hacme rağmen çok yakmıyor. Forumda kullanan arkadaşlar var. 7 lt(dizel) civarı biliyorum ortalamalarını (tam aklımda kalmamış) Türkiyede geçen sene en çok satan suv oldu. Keza pick - uplarıda geçen sene satış piyasasının %46sını elinde tuttu diye biliyorum. Dediğim gibi vergileri sorun etmezseniz bence çok güzel araçlar. Hem ikinci el hem de sıfır olarak düşünebilirsiniz kanaatindeyim. Bir tane de fotoğraf koyayım. Tasarım açısından kafanızdaki soruları silsin. Bagajının da genişliğini görürsünüz(1222 lt)

Kore araçları dışında size seçeneklerinizde olan octaviayı önerebilirim. Gerçekten iyi bir araçtır. Bir de madem ikinci el alma durumunuzda olabilir. Passat variant tavsiye ederim. Çok temiz araçlar mevcut. Ya da bayilere gidin ve ikinci el almak istediğinizi söyleyin. Ellerinde araç mevcut olabiliyor. Ve çok daha ucuza temiz araçlar alabilirsiniz. Ya da ikinci el bir v50 tavsiye edebilirim. Sıfırı 66 bin olan bu aracı ikinci el de çok daha ucuza alabilirsiniz. Ancak ben kore araçlarını es geçmemenizi öneririm. Gerçekten iyi araçlar. Üstelik bildiğim üzere ssangyongta bir kredi kampanyası var yararlanmazsan liste fiyatı üzerinden 8-9 milyarlık indirime kadar gidiyorlar diye biliyorum. Evet motor hacmi sebebiyle vergisi fazla ancak bunları bakım masraflarından çıkarabilirsiniz. Çünkü çoğu zaman ücretsiz bakım yapıyorlar. Ücretli bakım ücretlerini de forumdan bir arkadaş söylemişti. 100- 110 tl civarıdı ki ben geçen sene golfüme bunun 3 katından fazla bakım parası ödedim daha ilk bakımda. Dediğim gibi tercih size kalmış. Bunlardan kafanıza yatan olmazsa başka modeller önerebilirim.

50.000 tl ye dizel araç

• Tasarım için koyduğum foto çıkmamış. Bir daha ekliyeyim.

50.000 tl ye dizel araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

Citroen C5 1.6 HDi SX 110 HP.

"Dizel, geniş bagajlı, güvenli bir aile aracı", tam sizin aradığınız özellikler. Test etmeden başka araç almayın bence.

Nakit, metalik boya dahil: 52.500 TL.

Tavsiye ederim:http://forum.donanimhaber.com/m_40119223/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40119223

Bu fiyatı nerden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnik

C5'de çok güzel araba ama 2.elde çok değer kaybediyor. Volvo da da aynı sıkıntı var dediğiniz gibi.

Bence de C5 derim.. Ayrıca C5'ler ikinci elde değer kaybetmiyor..Artık o günler geride kaldı..Citroen marka olarak kendini kabul ettirmeye başladı artık Türkiye'de..Yeni çıkacak 2011 model Yeni C4'leri de incelemeni tavsiye ederim.. Ben 2009 model Yeni C5 SXPK aracımı 54.000 TL.ye almıştım..15-16 ay kullandım ve daha sonra 47.000 TL.ye sattım..Hatta 50.000 TL.ye satmıştım ancak bazı özel nedenlerden dolayı (söz verdiğim için) başkasına 47.000 TL.ye verdim.. Yani öyle düşündüğün gibi ikinci elde çok değer kaybetmiyor C5'ler..Değerinde hatta değerinin üzerinde satılıyor..Yeter ki araban temiz ve bakımlı, kazasız olsun..En canlı örneği benim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 4 Haziran 2010; 14:24:27 >

• bu secenekler sayıldığında aklıma tek araba geliyo fiat bravo 1.6 120hp (bide full beyaz+panaromik cam tavanda olursa)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.