Şimdi Ara

50.000 tl ye dizel araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50.000 tl bütçem var. Dizel, geniş bagajlı, güvenli bir aile aracı arıyorum. Özellikle eşim tarafından kore markalarına karşı (hyundai,kia) bir cephe var. Bu sebeple bu araçlar dışında bir araç arıyorum. 1.6 motordan fazla olsun istemiyorum hem vergi hem de yakıt tüketimi açısından. Jetta'yı da kasa değişeceği için istemiyorum.

Kafamda 3 araç var;
    Toyota Corolla
    Skoda Octavia
    Renault Megane Sports Tourer

Bunlar arasında veya bunlardan farklı da olabilir önerilerinize ihtiyacım var. Otomatik de düşünüyordum ama Corolla'dan ve Skoda'nın (VW'nin) DSG şanzımanından çok şikayet olduğunu farkettim. Megane de zaten otomatik yok. Bu sebeple otomatikten soğudum. Ama mantıklı önerilere her zaman açığım.
    Önümüzdeki hafta bu işi halletmem gerekiyor.

• Citroen C5 1.6 dizele bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Citroen C5 1.6 dizele bakabilirsiniz.
    volvo S 40
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-s40-acil-sahibinden-temiz-s40-1-6d-drive/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 4 Haziran 2010; 1:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

volvo S 40
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-s40-acil-sahibinden-temiz-s40-1-6d-drive/detay

Alıntıları Göster
    reno flurance reno laguna 0 2. el gayet gusel fıyatının karıslgını vercek araclar

• quote:

Orijinalden alıntı: MERTECE

reno flurance reno laguna 0 2. el gayet gusel fıyatının karıslgını vercek araclar

Alıntıları Göster
    Citroen C5 1.6 HDi SX 110 HP.

"Dizel, geniş bagajlı, güvenli bir aile aracı", tam sizin aradığınız özellikler. Test etmeden başka araç almayın bence.

Nakit, metalik boya dahil: 52.500 TL.

Tavsiye ederim:http://forum.donanimhaber.com/m_40119223/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40119223

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 4 Haziran 2010; 2:25:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

volvo S 40

Alıntıları Göster
    Şimdi bir kaç sorum olacak ona göre de tavsiye vereceğim. İlk olarak sadece binek mi düşünüyorsunuz? İkincisi sıfır olmak zorunda mı?
    Bir de vw nin dgs sinde bazı problemler mevcut ancak korkulacak düzeyde değil. Kendi aracımda da dsg var.
    Eşinizin kore araçlarına karşı önyargısını değiştirmeye çalışın bence. Sonuçta kore şu anda dünyadaki en büyük otomotiv üreticilerinden biri ve bir çok açıdan kendilerini geliştirdiler. Eskiden haklısınız çok gerilerdeydiler ancak şu anda euro n cap testlerinden iyi sonuçlar elde eden motor ve birçok kısmı sorunsuz araçlar üretiyorlar. Eğer eşinizin önyargılarını değiştirebilme ihtimaliniz varsa en azından o markalardan da tavsiye verebilirim diye söyledim. En azından bayiye götürürseniz ve araçları denerse bu yargıdan kurtulacağı kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

Şimdi bir kaç sorum olacak ona göre de tavsiye vereceğim. İlk olarak sadece binek mi düşünüyorsunuz? İkincisi sıfır olmak zorunda mı?
    Bir de vw nin dgs sinde bazı problemler mevcut ancak korkulacak düzeyde değil. Kendi aracımda da dsg var.
    Eşinizin kore araçlarına karşı önyargısını değiştirmeye çalışın bence. Sonuçta kore şu anda dünyadaki en büyük otomotiv üreticilerinden biri ve bir çok açıdan kendilerini geliştirdiler. Eskiden haklısınız çok gerilerdeydiler ancak şu anda euro n cap testlerinden iyi sonuçlar elde eden motor ve birçok kısmı sorunsuz araçlar üretiyorlar. Eğer eşinizin önyargılarını değiştirebilme ihtimaliniz varsa en azından o markalardan da tavsiye verebilirim diye söyledim. En azından bayiye götürürseniz ve araçları denerse bu yargıdan kurtulacağı kanaatindeyim.

Alıntıları Göster
    C5 TABİKİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panmordeczka

C5 TABİKİ

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bence de c5 gerçekten mükemmel bir araç. Amcam ile 15 dakika test etme imkanımız oldu. ilk 2 vites ivmelenmesi biraz uğraştırıyor ama hızı buldunmu da bırakmıyor bu performans içindi. konfor için gerçekten 10 numara konforu var özellikle koltuklarda insanın uyuyası geliyor. Birde c5 2. el piyasası zayıf bir araçtır. 10.000 km de 1 yaşında çok uygun fiyata 1.6 bulabilirsin benim tavsiyem c5 de sıfır alma zarar edersin daha adam üstündeki jelatini çıkarmamış o derece yeni arabasını çeşitli ihtiyactan 6-7 bin tl ucuza satıyor.... SAYGILAR.

• fluence en dolusunu , rahat rahat alabilirsiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

C5 TABİKİ

Aynen ama beyaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: applev

fluence en dolusunu , rahat rahat alabilirsiniz ...
    Bu paraya D sınıfı araçlar alınabiliyor.
    Laguna-C5 gibi.
    Ben sizin yerinizde olsam bu iki araca bakarım.
    Size ilk post'unuzda belirttiğiniz Octavia-Corolla gibi C sınıfı araçlardan daha fazla konfor&güvenlik sağlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

Laguna-C5 gibi.
    Size ilk post'unuzda belirttiğiniz Octavia-Corolla gibi C sınıfı araçlardan daha fazla konfor&güvenlik sağlarlar.

Alıntıları Göster
    Aynı benim durumdasınız bende bu bütcede corolla ve mazda 3 dizel full modellerinde kaLdım .. ama mazda 3 şu anda daha ağır basıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

Laguna-C5 gibi.

inanki c5 onlardan aşağı kalmaz. araba zaten tok duruyor ben burdayım diyor resmen ve 1 depo ile 1000 - 1200 civarı gidiyor kullanıma göre bu da ekonomik yanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberkay

Aynı benim durumdasınız bende bu bütcede corolla ve mazda 3 dizel full modellerinde kaLdım .. ama mazda 3 şu anda daha ağır basıyor ..

Alıntıları Göster
    İlanda verilen Volvo harikaymış.C5 yerine onu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

İlanda verilen Volvo harikaymış.C5 yerine onu tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    golf 6 105 bg dizel dsg..arkana bakma.2 eli volvo nun cok iyi degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

Eski arabam Golf Plus'tı ve bagajı artık yetmediği için sattım. Yeniden Golf almak bu sebeple mantıklı değil.
    C5'de çok güzel araba ama 2.elde çok değer kaybediyor. Volvo da da aynı sıkıntı var dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

Her türlü öneriye açığım aslında. 2. el de olabilir. Kore araçlarından neleri önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: onnik

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

Eski arabam Golf Plus'tı ve bagajı artık yetmediği için sattım. Yeniden Golf almak bu sebeple mantıklı değil.
    C5'de çok güzel araba ama 2.elde çok değer kaybediyor. Volvo da da aynı sıkıntı var dediğiniz gibi.

Alıntıları Göster
    seçenekler arasında octavia veya corolla derim ama bu kadar para harcamışken d segment bi dizel gider hani (fransız olmayanından)
    eğer bekleyebilirseniz jetta yeni kasa da güzel bir seçenek olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

seçenekler arasında octavia veya corolla derim ama bu kadar para harcamışken d segment bi dizel gider hani (fransız olmayanından)
    eğer bekleyebilirseniz jetta yeni kasa da güzel bir seçenek olur

Alıntıları Göster
    c5 iyi bir tercih olur
  • c5 dizel en iyi seçenek.fazla kafa yormaya lüzum yok...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.