Bildirim
50-100 TL arası kulaklık arıyorum
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
+1 bende arıyorum Şuan iphone kulaklığı kullanıyorum kablo koptu içindeki teller görünüyor Ses bir tarafta gidip geliyor Kısaca ölüm döşeğinde kulaklık Bu kulaklıktan memnunum kulakiçileri sevmiyorum ama ses yalıtımı da sıkıntı Şimdi yine iphone kulaklığı mı alsam yoksa kulakiçine mi geçsem bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulak içi kulaklıklarda ses yalıtımı daha iyi olur neodinyum 9-10mm sürücülü 100 db oranlarında mid bass tiz leri güzel seviyede veren birşey bulmaya çalışıyorum sanada tavsiye ederim :) -
Bulursan haber et Gerçi bende trendyolda iphone kulaklığı buldum 70tl Bana %10 indirim var 63tl+kargo oluyor Alsam mı diye düşünüyorum şuan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
xiaomi hybrid -
Kulaklığı inceledim istediklerime uyuyor ve f/p ürünü deniyor sanırım alcam bunu teşekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: theonlygood
Kulaklığı inceledim istediklerime uyuyor ve f/p ürünü deniyor sanırım alcam bunu teşekkürler :)
Bu hybrid piston 3'ten sonra mı çıktı ve daha mı iyi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomlusinan
quote:
Kulaklığı inceledim istediklerime uyuyor ve f/p ürünü deniyor sanırım alcam bunu teşekkürler :)
Bu hybrid piston 3'ten sonra mı çıktı ve daha mı iyi ?
http://www.teknosa.com/urunler/110262266/sony-mdrxb50apr-kirmizi-kulakici-kulaklik bunu sipariş edecem ama kimisinin sonunda .ce7 yazıyor ne anlama geldiğini bulamadım 2 farklı türümü var bunların en iyi bunu buldum kulaklık olarak
-
quote:
quote:
quote:
http://www.teknosa.com/urunler/110262266/sony-mdrxb50apr-kirmizi-kulakici-kulaklik bunu sipariş edecem ama kimisinin sonunda .ce7 yazıyor ne anlama geldiğini bulamadım 2 farklı türümü var bunların en iyi bunu buldum kulaklık olarak
Ben çok anlamam ama 4-24k hz iyi heralde ama 40 ohm diyor Benim note 5 bunu iyi besliyebibilir mi Ayrıca dediğin gibi iki farklı model mi var ne Amazonda 36 dolar çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben çok anlamam ama 4-24k hz iyi heralde ama 40 ohm diyor Benim note 5 bunu iyi besliyebibilir mi Ayrıca dediğin gibi iki farklı model mi var ne Amazonda 36 dolar çıkıyor
usta dediğim gibi bu .ce7 olayını bulamadım ama sanırsam sıkıntı yok çünkü genelde sondaki uzantılar mikrofonlu versiyon veya değil anlamına geliyor teknosadakide mikrofonlu teknosadakide ce7 ama yazmamış olabilirler çünkü sony nin kendi sitesinde de ce7 yazmıyor.
-
Ben başka bişey bakıyorum O kulaklıkta tizler sıkıntıymış Bazı yorumlarda böyle söyleniyor Bende earpods kullanıyorum Alıştım tiz-mid iyi olmalı bas en son önceliğim Bunda en ilk öncelik bass
Aliexpressten dzat df-10 almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ben başka bişey bakıyorum O kulaklıkta tizler sıkıntıymış Bazı yorumlarda böyle söyleniyor Bende earpods kullanıyorum Alıştım tiz-mid iyi olmalı bas en son önceliğim Bunda en ilk öncelik bass
Aliexpressten dzat df-10 almayı düşünüyorum
sony i baya araştırdım tiz ve midler iyi ancak bass öncelikli müziklerde gölgede kalıyor.sadece mid tiz odaklı müziklerde iyi olduğunu yazmışlar.yarın teknosadan alcam kulaklığı sizede yazarım görüşlerimi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X