< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50/20 den 100/20 ye geçiş (3. sayfa)
-
-
100/20 geçişinde Wifi6 modemi ücretsiz talep edebiliyorsunuz. Ben, taahhüt verdikten 2 gün sonra arayıp modem istedim sorun olmadı ama belki sıkıntı çıkarırlar diye ben uyarımı yapmış olayım. Bu gün de gelip kurulumu yaptılar.
-
Kaç gün geçti halen inadına tvli paket koymuyorlar.
-
Bende 200/10 paketi kullanıyorum. TV + paketim var. Beni de geçirmiyorlar.
-
Mevcut müşterileri umurlarında değil ki.
Aynı sebepten dolayı ben de geçemiyorum. Bir daha Tv+ falan almam.
Adamlara anlatıyorsun, diyorsun ki, aynı hizmete sadece upload artışıyla, daha fazla ödeyeceğim, ayrıca taahhütüm yenilenecek. Bu size de yarıyor ama nafile :)
Bana kapalı 50-20 paketini sundular. Bilmiyorum alsam mı, almasam mı?
Malum Superonline yurtdışı çıkışlar, dnsler rezalet, üzerine bir de filtreme uygulanıyor. Temmuza kadar sabredip, kurtulsam mı yoksa 20mbit alsam mı acaba.
-
Daireye kadar fiber var alt yapı desteklemiyor bahanesiyle 200 e geçemiyorum oda ayrı bir komedi.
Fiber zaten gigabit, speed testte yaptıkları hile sayesinde 200 ü alıyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Catır catır yeni tarifler acıklanıyor fakat 50/20 tv+ paketi olanlar için bie gelişme yok. Arıyorum 150 tl ödeyin üstüne tv için 45 tl ödeyin dıyorlar. Bir daha asla tv+ almam alacak olanada aldırmam. Rezillikten başka bir şey değil
-
Şu an için Tv+ paketli tarifelerde sadece 500mbps ve 1gbps için Tv+ içeren paket yok.
Bunların haricinde gerek 100/10 & 100/20 gerekse 200/10& 200/20 paketlerine de tv plus içeren paketler gelmiş. Bilginiz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 100/20 tv+ paketli bir seçenek göremiyorum linkini atman mümkün mü ?
-
Şimdi gördüm hocam sağolsunlar 220 tl yapmışlar ben 160 dan devam :)
-
Siz bilirsiniz hocam. Yaşadığınız mağduriyet başlığını görünce paylaşayım dedim. Fiyatlar zaten alıp başını gitti…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X