Keenetic Superonline arıza kaydı
50/20 den 100/20 ye geçiş
Yaklaşık 1,5 yıldır süperonline 50/20 pakedi kullanıyorum.Paketi kullanmaya başladıktan sonra TV+ paketi eklettim extra 10 tl vererek. Toplam faturam 160 tl oldu. Bugun incelediğimde süperonline 100/20 ve 200/20 paketleri çıkartmış.Benim paketimi satıştan kaldırmış. Müsteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Benım paketimle aynı ücrette daha hızlı bır paket olduğunu benim paketimin bir anlamı kalmadığını anlattım.Ayrıca 9 tl modem ücreti veriyorum yenı modemlerden eğer ki 100mbit geçersem modem ücretide yansımayacak.Nerden baksanız karlı olduğumu şuanki paketimin benı madur duruma düşürdüğünü söyledim. Beni arayacaklarını söylediler 10dk sonra benı aradılar. Paketimi değiştirebileceklerini modem ücretininde silineceğini söylediler fakat tv+ kullandığım için ona özel 40+ tl ücret ödemem gerekeceğini söylediler. Nerden baksanız mantıksız ben eğerki yeni müsteri olsam 100/20 paketi bağlatsam bana 10 tl ye TV+ zaten verecekler. Fakat şimdi bana bu pakette tv+ olmadığını söylüyorlar. Yani bir yenilik yapıyorlar fakat eski kullanıcıları hiç düşünmüyorlar. Dünyanın her yerınde paket fiyatı aynı daha hızlı paket varsa otomatık ona geçirirler. Ama bizde yıllardır superonline kullandığımız halde paket değiştirmek için işkence çekip her türlü zorluğu yaşatıyorlar.
Şikayet vara yazdığım yazıyı aynen buraya aktardım. Dünya üzerinde gördüğüm en saçma zorluğu çıkarttılar bana hiç böyle saçma bir argüman duymamıştım hayatımda. Superonlinedan çok memnunum fakat böyle saçma şeylerde beni deli ediyorlar.
Bazı Sitelere Bağlantı Sorunu
|
Superonline Nakil
|
ZTE modem ve TP LİNK200
|
Merkezen aldığım bilgiler
|
Wifi Sorunsalı
|
Upload Hızının Ucması
AKK siz tarife
|
Çift monitör dalgalanma problemi
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.558
İkinci El Bölümü Mesajları: 125
Konularının görüntülenme sayısı: 17.597 (Bu ay: 399)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 127 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun