Fakat son 2 gündür sadece superonlıne ıle bağlanmada sorun yaşıyorum.Çok gariptir ki telefondan Turkcell interneti verdıgımde hiç sorun yaşamıyorum.Sorun sadece bende değil superonlıne kullanan tum bu ısı yapan arkadaslarda aynı sorun var.Superperonlıne bir şey yapamayız dıyor.Yanı bu olmaz ıse ben iş yapamam
ben denedim sayfayı açıyor bağlantıda sorun yok yanlız ben modemden TR-069 kapattım ondan'da olabilir
bende sıkıntısız açılıyor...
aynı sorun bende de var bazı siteler yavaş bazen hiç açılmıyor twitch gibi mesela ama youtube açılıyor sorunsuz video izliyorum yada valorant oyununa gıremıyorum bağlantı hatası diye yarın süperonline ı aramayı düşünüyorum
aynı sorun var bende süperonline 200 mbps internet ile twitch yayınlar yüklenmiyor sitelere 10 kere refresh atmadan açılmıyor lol girmiyor bağlanamıyor sunuculara vs modemi değiştirttim yine aynı altyapısalmı sorun var anlamıyoruz
Antalya da çoğu kişi aynı problemi yaşamakta ben dahil . Anlattığınız aynı sorunları yaşamaktayım...
Bir düzeliyor bir bozuluyor.İşime normal devam edebiliyorum ama bu seferde hepsiburada,trendyol,twicth gibi siteler inanılmaz geç acılıyor
Antalyadayım 3 gündür bu sorunu yaşıyorum. rastgele bazı siteler uzun süre bekleyip zaman aşımına uğruyor. internet hızında hatta pingde dahi problem yok Twitch yayınlarının açılması 5 dakikayı buluyor, açılsa da arada donuyor duruyor. Süperonline'a yazdım kopyala yapıştır problem görmüyoruz kablo takın ping tracert değerleri gönderin yazmışlar. Sinir hastası olacağım artık ya. Technopatta biri bir müşteri yetkilisinin problem olduğunu bildiklerini yazmış umarım doğrudur:https://www.technopat.net/sosyal/konu/superonline-kaynakli-baglanti-sorunlari.1065884/
bybyhappinessB
kullanıcısına yanıt
birebir aynı sorun var
Benim sorun garip bir şekilde düzendi.Superonline ile telefonda konuştum teknik servis vs gelecekti fakat düzeldi.Gariptir ki herhangi bir şey yapmadan düzeldi.Başlardan hakkaten saatlerce uğraştım çözüm üretmek içi malum tüm gelirim kazancım attığım uygulama üzerinden dönüyor.Bakalım ne zaman bir daha patlayacak
melart
kullanıcısına yanıt
benimde düzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme