50-55' 100 Hz, TV tavsiyesi
-
-
Tcl c755 öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG 55QNED86T6A - QLED teknolojisinin bir üstü QLED ile NeoQled arasında bir ürün siyahları LED TV teknolojisindeki en iyi ürünlerden ve 120 Hz.
55 inç LG QNED AI QNED86 4K Smart TV 2024 - 55QNED86T6A | LG TR
-
Bunu aldım netice olarak
lg tr55 inç LG OLED AI B4 4K Smart TV 2024 - OLED55B46LA | LG TRhttps://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled/oled55b46la -
Hocam aldığım tvyi iptal etmeme değer mi önerdiğiniz model ? 46.000'e geldi bana
-
Hayırlı olsun iyi tercih. B4'te de, C'ler gibi EX panel var. Uzun ömürlü ve yanığa dayanıklı.
Oled tv ler çok güzel ve şıktır. Eğer gun boyu açık olmayacaksa güzel tercih. Aksamlari zevk için bir kac saat kullanim icin uygundur.
Tam olarak dediğiniz gibi bazı akşamlar film izlemek için aldım. Tek yaşıyorum ve gündüzleri kullanmam pek mümkün değil, güzel yorumlarınızla yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
-
Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız. İyi forumlar
-
Oled tam size göre. Hayırlı olsun. Oyun, youtube, netflix gibi uygulamalar icin harikadır oled tv ler. Uydu yayinlarindan uzak durun yeter. Zaten kim izliyor bu uydu yayınlarını merak ediyorum. Playstore dan stremio yukleyin. Ona da torrentio eklentisi kurun. Tv nin tadını cikarin. Tv biraz küçük. 2 metreye koltuk kurun. Tekrardan hayırlı olsun
WebOS'da var mı hocam stremio yoksa ayrı bir media player mı almam gerekir ?
-
Bakarsınız var mı diye. Yoksa android box sart
Hayırlı olsun Hocam güzel tercih fiyat performans olarak iyi 120 Hz OLED TV
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın başarılı ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X