Şimdi Ara

50-55 TL arası Sıfır Araç Alacağız, Clio 4 0.9 TCe ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracı alında Bursa da bi gezelim hayırlısıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio Icon 0.9 TCe iyi secim olur. Alternatif olarak Fiesta Titanium 1.0 EcoBoost olabilir.

• 1.3 e kadar olan vergi dilimi avantajını kullanmak lazım.
    1.2 120 bg. Daha mantıklı.

1.3 multijet'ler.
    1.3 cdti'ler.
    1.2 tsi'ler.
    vb.

• 55e alınmaz bu net.2.el de sıfıra yakın 0.9 icon lar mevcut.Şehir içi için ideal bir araç ancak sık şehirler arası yolculuk yapılıyorsa önermem.40bin TLye sıfırdan farksız 10-15bin km de bir tane bulup binin derim.
  • Yanlis anlamayin ama leon golf a3 1.2 almadiniz diyelim.c sinifi da almadiniz diyelim.
    Nasil 1.5 dci motor bakmazsiniz anlamiyorum. Gerek performans gerek ekonomi olarak en iyi motor. 2. Elde cok hizli gider.bence cok kotu tercih sizinki.

A3 1.2 tsi 110 hp 72.000 tl. Otv indirimle neye gelir bi arastirin. O da olmadi leon bakin astra bakin. B sinifi fransiz nere c sinifi alman nere...

• quote:

Orijinalden alıntı: MMG1

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Astra J kapın bi tane.Aynı paraya geliyor.

hocam o da doğru da işte içimde büyük bir durum var ya, eskiden böyle değildim, hatta bak aldığım ilk araç Seat Ibiza'ydı, nerede üretilmiş yerli mi değilmi hiç umrumda değildi, Megane Coupe'u da Renault sevgimden almıştım

şimdi ise yaştan dolayı, yaşanan gelişmelerden, işe girip çalışıyor olmamdan, hayatın zorluğunu görmemden, dış ticaret mezunu olarak gümrük firmasında ithalat-ihracat lojistikte çalışıp Bosch firmasının üretim malzemelerinin tedariğini yapmamızdan, felsefi güçlenmelerden vs hepsi harmanlanarak son yıllarda yerli malı yüzde 1'i bile ülkeye etkisi etsin diye yerli malına yönelme durumum oldu içimde ki hepimizin böyle olması lazım aslında, Fransa'ya bakıyorsun heryer Renault-Peugeot, Almanya Volkswagen, İsveç heryer Volvo, hep kendi ülke malına sahip çıkıyorlar
    malum telefon televizyonumuz vs samsung tabi ama keşke onda da arçelik-casper kullansak mesela, az bişey feragat etsek hertz'den vs. ikiside full hd sonuçta vs...

yani böyle yüksek meblağ otomobile yatırılacak sonuçta, Renault da binlerce işçi çalışıyor onların işini devam ettirmesi, aileleri vs 50 bin kişiyi etkileyen bi olgu döngü
    sen almazsan ben almazsam kim alacak Renault-Fiat. bu şekilde gelişecek ülke ve araçlar.
    böyle düşüncedeyim yani, eskiden böyle değildim işte, zamanla düşüncelerim bu yöne dönüyor, herşeyin en iyisini seçmek tabi en kolayı da biraz da bazı komfordan feragat da etmek mi gerekiyor sanki mühim durumlarda

Renault'u severim yani tüm araçlar yerli üretim olsa bile yine Renault'u öncelik alırdım, ki Opel, VW ithal araç olduğu için işte içime sinmiyor ( ki yeni Megane 4 de İspanya'da üretilecek ne kadar araca hayran olsam da :S )
    26 yaşında işe yeni girmiş olmasam, evli olsam yada 29-30 lu yaşlarda olsam direk Fiat Egea düşünürdüm, hem yerli hem çok güzel araç tebrik ederim Egea'yı da buradan.

özetle yani ben biraz daha komforlu, işçiliği biraz daha güzel, kağıt üzerinde baktığında daha mantıklı gelen araba süreyim diye, Bursa'daki Renault fabrikasının ürettiği araca sırt çevirmiş, bir bakıma hain olmuş gibi hissedeceğim kendimi :S O yüzden gönlüm hep Clio 4 0.9 TCe'de amiral rengi kırmızı rengiyle, ikilemim ise fiyatının şu sıra çok zamlı oluşu, makyajlı kasası gelecek mi, yada Yeni Megane'ın geldiğinde yapacağı etki... zaman herşeyin ilacı

Hocam yerli malı demişsiniz ama

Bir montaj fabrikası olan vestel ithal ürüne ek vergi istedi

Evimde 2 adet arçelik beyaz eşya var her 3 ayda bir illa bir sorun çıkarır 2 kere anakart değişti 3 keredir tamire veriyorum artık

1 adet samsung buzdolabı var maşallah aldık alalı hiç sıkıntı çıkarmadı

Şimdi benim bütçeme zarar veren ürünlerimi tercih edeyim yoksa bana faydası olan güç tüketimi bile daha düşük olan ürünlerimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

55e alınmaz bu net.2.el de sıfıra yakın 0.9 icon lar mevcut.Şehir içi için ideal bir araç ancak sık şehirler arası yolculuk yapılıyorsa önermem.40bin TLye sıfırdan farksız 10-15bin km de bir tane bulup binin derim.

2.elde ÖTV nasıl düşecek?

• 0.9 motor araba alıp napcan hiç alma daha iyi...
  • Renault Turk markasi olsa neyse de fazla romantizmi yasina bagliyorum. Clio kutuk gibi araba. Engelli dayiniz da binecekse biraz daha konforlu olsun. Kasasi degisecek C sinifi alternatifleri ya da Polo,ibiza,i20, fiesta seceneklerine bakin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

55e alınmaz bu net.2.el de sıfıra yakın 0.9 icon lar mevcut.Şehir içi için ideal bir araç ancak sık şehirler arası yolculuk yapılıyorsa önermem.40bin TLye sıfırdan farksız 10-15bin km de bir tane bulup binin derim.

2.elde ÖTV nasıl düşecek?

O kadarını okumamışım.Sıfır olarak alınacak son araç olur o paralara.
  • Sizin aracınız bence juke tam genç arabası hem şık hem spor hem tatlı mavi ya da sarı renk çok iyi olur 50 bin civarına sıfır alırsınız hem bence clio dan daha mantıklı sizin durumunuzda ben olsaydım kesinlikle juke alırdım
     50-55 TL arası Sıfır Araç Alacağız, Clio 4 0.9 TCe ? 50-55 TL arası Sıfır Araç Alacağız, Clio 4 0.9 TCe ?

• yerli malı olgusu ağır basıyor dediğim gibi, yüzde kaçı olduğu önemli değil, sonuçta fabrikası Türkiye Bursa'da, binlerce işçi çalışıyor üretiyor ihraç ediyor. Destek olmak yerli malı kullanmanın iç huzuru, diğer Alman otomobili almadaki huzuru bastıracak. Bende biliyorum Opel Astra HB'nin Clio 4'den daha iyi olduğunu, hem segment hem işçilik olarak tabi daha iyi. Ama hep daha iyi olanı almak zorunda mıyız, biraz da milliyetçi olarak yerli malını desteklemeyi düşünmek gerekmez mi? Bu kadar mı bencil olmalıyız, bireysel olarak mutlu olalım da ülke ekonomisi ne olursa olsun, ithalat artsın anlayışında mı olalım.

Renault ve Fiat üretimleriyle ülkenin elde ettiği kazançla ilgili bilgisi makalesi olan varsa paylaşabilirmi, teşekkürler
  • Seat Leon 1.2 tsi,opel astra 1.6 edition ve 1.4 mpi 1.6 gdi i30 bu araçlara bakın

• Şu devirde şöyle konserve kutusundan hallice arabalara 50-60 bin tl ler vermek kusura bakmayın enayiliktir.
  • bence almışken 1.5 dci al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bence almışken 1.5 dci al

dizel neden alayım senede en fazla 5-6 bin km yapacağım. 0.9 iyidir
  • Vaktiniz var ise Egea nın HB kasasını bekleyin, fiyat olarak makul derecede cliodan Pahalı olacaktır o kesin ama c segmenti ve bursa lı olması tercih sebebi yapabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.