Şimdi Ara

50 - 60 bin otomatik araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda iyi araba ama o paraları etmez bence.2014 2015 benzinli focus veya corolla düşünüyorum.Ağustos ayı içinde almam lazım,bulamazsam şartları zorlar sıfır dizel alırım,hayırlısı artık.

• 1.6 VTİ C4 Derim.

• Citroen C5 1.6 dizel otomatik bakabilirsiniz

• Uzun zamandır üyeyim ama çok sık takip edemiyordum ihtiyaç oldukça bakıyordum.Şimdilerde tuhaf kullanıcılar türemiş her tavsiye isteyene kopyala yapıştır aynı cevapları veriyorlar,firmalar reklam parası mı veriyor?

• 2011 2012 model 508 1.6 vti otomatik nasıldır Lpg uyum problemi var mı

• adam 50 bine heralde mercedes bekliyor çözemedim
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Derken? Senin gibi gerzeklere söyleyecek çok şey var ama değmez.Bi yardımın olacaksa konuş yoksa ...... anladın sen onu.Ben babadan kalma paralarla değil helal alın teriyle anca kazanıyorum, çok şükür. Bu sitenin amacı da bu değil mi en az parayla en iyi aracı almaya çalışıyorum.Ayrıca bu paralara bulamazsam bütçeyi daha da artırırım ve sıfır alırım diye yazdım.

• Hocam. 2015 astra otomatik LPG li aracımı satıyorum hayırlı bir iş için.satılık bölümünde var ilan focus tan sonra belki genişlik konusunda küçük gelebilir focus a binmedim dıştan büyük göründüğü için söylüyorum bunu onun haricinde sıkıntı yasamazsiniz

• Olabilir araç 1,4t mi ayrıca tatildeyim 19 ağustosta dönüyorum Ankara'ya inşallah ,eylüle kadar almam lazım

• 2015 focus 1.6 otomatik benzinli alındı
  • Hayırlı olsun hocam

Araç hakkında ilk izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yol ve motor sesi alma - performansı - iç genişlik ve koltukların darlığı yüzündne şikayetler var, sizin gözleminiz - ortalama yakıt tüketiminiz...
  • Allah razı olsun,Rabbim daha iyilerini müslüman kardeşlerime nasip etsin.
    2yıl focus 2004,8 yıl da 2007 focus kullandım her ikisinde otomatikti. Rüzgar sesi fazla değil ama yol sesini biraz alıyor,motor önceki nesillere göre daha sessiz.Performansı focus 2 ye göre daha iyi ama neticede 1.6 atmosferik motor dizel yada turbo performansı beklememek gerekir.
    Boyum 1.83 zaten önde hiç bir sıkıntı yok,arka koltuk benim boyumdaki kişiler için sınırda,bagaj fena değil ama ağzı çok dar.Yakıt fokus 2 ye göre daha düşük

• Son olarak ps vites çok hızlı fakat 1 den 2 ye çok sarsıntılı geçiyor ani hızlanmalarda.Bu yüzden randevu aldım servise gösterecem,sonucu burdan paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.