Şimdi Ara

50-60 lira bütçem var. Kulaklık tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Alacağım bu kulaklıktan önce, Trekstor mp3çaların yanında verilen Sennheiser kulaklığı(mx200e ses olarak çok benzediği, hatta o olduğu söyleniyor ama iyi kulaklıktı, bilemem),Philips she9001 model kulaklığı kullandım.Aslında philipsten memnundum fakat temassızlıktan dolayı mefta oldu.Herneyse, dinleyeceğim müzik rap olacak, yani şöyle diyim, bateri ritimlerini, alttan gelen basları belirgin şekilde duymak istiyorum,ve söyleyenin sesini çok net duymam lazım.Bas manyağı insanlar vardır, onlardan değilim Ses yerinde ve kaliteli olsun yeter. Ve bunu yaparken de yalıtım çok önemli çünkü Motorola Rokr e2 kullanıyorum, bazılarınız bilir, sesi azdır telefonun, ama çok kaliteli.Ama mp3 çalarla da kullanabilirim fazla sorun değil. Birşey daha söyleyeyim, 10 daha ekle cx300 al falan demeyin,ben o 10u ekleyerek 50-60 lira diyorum, kısaca giriş seviyesi birşey.Sizce aşağıdakilerden hangisi daha makbul?

Koss SparkPlug Kulaklık
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evkosssparkplug#tablnk
    Açıkçası çok beğendim kulaklığı, ve Koss bu işin erbablarından, fikrinizi öğrenmek istiyorum bu kulaklık hakkında.

Sennheiser Hd 202
    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=5799
    Belki çok kasarsam alabilirim fakat kulaklıkla servise bincem, okulda dinlicem kısacası insan içinde bu tip büyük bi kulaklık garip durur

Koss KEB24 Kulaklık
    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7526
    Fiyatından dolayı koydum.

Sennheiser MX 50 Street
    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=6381
    Bunun da tipi çok güzel ama önemli olan dış güzelliği değil

Kısaca sennheiser mx serisi de olabilir.

PHILIPS SBCHP-400/00 HiFi KULAKLIK
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evphsbchp400#tablnk
    Bu listede en beğendiğim bu ama dediğim gibi yolda da kullanıcam,büyük mü sizce?

Son olarak da SONY MDR-EX90
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-MDR-EX90-EX-90-KULAKLIK-TASIMA-CANTASI_W0QQidZZ12111802#aciklama

Biliyorum çok fazla seçenek sundum ama uzun süredir düşünüyorum, içinden çıkamadığım için sizlere danışayım dedim.Şimdiden sağolun.

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraergun06 -- 5 Eylül 2008; 12:48:58 >

• Hocam,
    - HD202 çok büyük bir kulaklık, çok profesyonel bir şey aramıyorsan ev kullanımı için oldukça tatmin edecektir seni. Bende kullanmaktayım ayrıca. Yalıtım oldukça iyi ama portatiflik ve taşınabilirlik hiç yok. Yani takıpta dışarı çıkayım diyemezsin.
    - Koss SparkPlug, denemedim ama kullanıcılar rock müzik türü için f/p oranı göz önüne alındığında en iyi seçimlerden birisi olduğunu söylemekteler, KEB24 ise standart bir kulaklık. Ama fiyat olarak gayet cazip seninde söylediğin gibi.
    - Mx50 kullanan fazla görmedim, pekte rastlamadım. Ama çokta sözü edilen bir kulaklık değil sennheiser modelleri içinde, tabii ki bu iyi olmadığı anlamına gelmez, yani bir şey söyleyemiyorum denemek gerekli.
    - PHILIPS SBCHP-400/00 ise, ben philip markasına bir türlü ısınamadım kulaklık konusunda, açıkçasıda bu kadar profesyonel ses ürünü üzerine uzmanlaşmış firmanın ürünleri varken tercih etmiyorum. Ama dışarıda kullanmak için söylediğin model baya bir dikkat çekici büyüklük itibariyle....
    - Sony mdr-ex90lp'nin oldukça iyi bir kulaklık olduğu forumlarda da kullanıcılar tarafından belirtiliyor. Ama senin verdiğin gg linkindeki fiyata bakılırsa o ürün sahte. Orjinal ürün ise senin bütçenin çok üzerinde maalesef.

Eğer yurtdışından getirtebilme şansın var ise, kanal tipi olarak en iyi tercihlerden birisi AKG K324P olur fiyatına ve ayırdığın bütçeye istinaden söylüyorum bunu. Cx300 performansından çok daha iyi ses alabileceğin bir kulaklıktır. Amerika fiyatları 35-40 $ seviyesinde. daha büyük sürücülü, ama aynı zamanda taşınabilir bir şey istiyorsan ve aynı zamanda belirli seviyede yalıtımda olsun diyor isen, audio technica ATH-ON3 tavsiye ederim. Aslında yalıtım olayı seni sınırlayan en büyük faktör şu anda. Çünkü verdiğin fiyat aralığında, yalıtım ve söylediğin performansı detayları yutmadan verebilecek az sayıda kulaklık var ve bunlarda o fiyata anca yurtdışından temin edilebilir. belirttiğin modeller istinaden ise ben Koss SparkPlug tercihini yapardım. Fiyat göz önüne alındığında ep630 gibi bir tercihinde olabilir ama ben açıkçası çok yeterli bir kulaklık olarak görmüyorum ve tavsiye etmemde. Tabii ki burada yorumları kendi kulak zevkime göre yapıyorum, yani senin deneyip alabilme şansın var ise kendi açından daha memnun kalabileceğin bir seçim yapma şansın var. Sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 5 Eylül 2008; 15:18:36 >

• Arakadaşlar lütfen yardımcı olalım...
  • ben elmaspeti.com' dan artwizz powerphones pro diye bir kulaklik aldim gayet iyi bir kulaklik zaten kampanyada 38 ytl daa onceden 110 ytl ye satiliyormus
  • Artwizzin teknik özellikleri:
    Teknik Özellikler
    Hassasiyet
    : 105 dB
    Empedans
    : 18 Ohm ± 15%
    Kulaklık Frekans Cevabı
    : 20 Hz - 20 KHz
    Plug Tipi
    : 3.5 mm Stereo
    Giriş Gücü
    : 10 mW
    İyi midir sizce?
  • ben creative ep630 ile philips she9600 düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım ama creative alacak gibiyim forumda kullanan ve öneren çok sayıda kişi var sana da öneririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbrdy

ben creative ep630 ile philips she9600 düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım ama creative alacak gibiyim forumda kullanan ve öneren çok sayıda kişi var sana da öneririm..

dostum rock/metal tarz dinliyorsan eğer açıkçası ben hiç önermem ep630 u.şahsen kulaklarımı inanılmaz rahatsız ediyor rock dinlerken.eq ayarlarıyla falan biraz düzelebilir belki ama kulak tırmalıyor bir süre sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxO -- 6 Eylül 2008; 20:52:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxO

quote:

ben creative ep630 ile philips she9600 düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım ama creative alacak gibiyim forumda kullanan ve öneren çok sayıda kişi var sana da öneririm..

dostum rock/metal tarz dinliyorsan eğer açıkçası ben hiç önermem ep630 u.şahsen kulaklarımı inanılmaz rahatsız ediyor rock dinlerken.eq ayarlarıyla falan biraz düzelebilir belki ama kulak tırmalıyor bir süre sonra.

peki hemen hemen her tür dinleyen biri olarak bana ne önerebilirsin?

• ben rock techno pop dinliyorum su an kullandigim xtrememac fs1 gecen sene ebay'dan almistim cok kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: danskiman

ben rock techno pop dinliyorum su an kullandigim xtrememac fs1 gecen sene ebay'dan almistim cok kaliteli

Dostum sen o kulaklığı ne kadar fiyata aldın? Tr"de 250 lira ebaydan da bulamadım.
  • quote:

ben rock techno pop dinliyorum su an kullandigim xtrememac fs1 gecen sene ebay'dan almistim cok kaliteli

ben de rock techno pop ağırlıklı dinleyen biriyim ama trde fiyatı 250 olan kulaklıkta bana fazla gelir en fazla 50-60 ayırabilirim..
  • ben o kulakligi gecen sene tr fiyati ile 55 ytl ye gelmisti ozamanlar tr fiyati 360 ytl idi ebay'da ara belki bulursun
  • quote:

quote:

ben de rock techno pop ağırlıklı dinleyen biriyim ama trde fiyatı 250 olan kulaklıkta bana fazla gelir en fazla 50-60 ayırabilirim..

dostum 50-60 ytl ve kanal tipi olacaksa ep630 en iyisi ama 50-60 ytl ye kanal tipi olunca çok şey beklememelisin zaten.yüksek kaliteli kanal tipi kulaklıklar 150 ytl civarı başlar.ep630 ü alma demem ama sadece tatminkar düzeyde olabilir.
  • Sanırım AKG ya da Koss alacağım.
  • arkadasım benı eklermısın haydar131@hotmail.com elımde sony mdr-ex082 kulaklık var .. gecen hafta forumdan zercx ısımlı uyeye bır adet sattım kendısındende kulaklıklıgın kalıtesı ıle bılgı alabılırsın ve asagıdakı lınklerede bakabılırsın cebım 0 542 443 68 93 ıstedıgım fıyat 60 ytl kargo alıcıya aıttır ...

http://forum.donanimhaber.com/m_23031923/mpage_1/key_//tm.htm#23051871
  • Aynen! zaten 2 adet SONY mp4 çalar kullandım ki bilirsiniz çoğu dükkan sony oem kulaklık satar! Bu da onlardan farksız çünkü alıp denedim sony kulaklık konusunda çok iyi! Hep derim...
  • E-buy'dan bulabilirsen ara bence.
  • Koss dene kötü olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.