olm fikir verin lutfen ya gercekten ne yazacagimi bilmiyorum gonul isterdi ki iyi bir yerde ceng tutsun ama tasrada okumak istemiyorum, siralama 56k ceng'e alternatif olarak istatistik var ondan da cok emin degilim mecburen elektrik elektronik ya da makina yazacagim galibaama karar veremiyorum ee ceng'e daha yakin ve tanidigim cogu ee mezunu yazilimla ugrasiyor secmeli derslerle falan da yonelebiliyorsunuz makinada ise gtü cazibesi var ve ders icerigi daha guzel bence ikisinin de calisma sartlarini falan kiyaslar misiniz ya da hangi ozellikler varsa hangisine yonelmeliyim mesela makina dendiginde aklima fabrikada agir sanayide cark ceviren elemanlar geliyor a*k bu ikisi disindaki bolum onerilerinize de acigim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50-60K BÖLÜM ÖNERİSİ
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hacettepe kimya müh
İtü inşaat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mezuna mi kalsam napsam ya cok kotu oldum a*k
Top üni takıntınız varsa itü inşaat yazın. EE de gidilir. Kendi senemde ceng gelmemiş olsa EE gidecektim. Eskişehirde EE geliyor o sıralamalara
Hocam az da olsa top uni takintim var ama insaat gibi olu bolumler icin top uni yazmam gibi, ee icin de osmangazi ve esk. teknik nasildir hicbir fikrim yok tasra uni gibi geliyor bana
hocam bi ytü em bakın isterseniz. 51k almış ama %90 55-56k lara gerler
Eskişehir üzmez bence o kadar. Eğitimi hakkında kötü şeyler duymadım hiç.
hocam ee'nin asil olayi elektronik kismi bence ya, en azindan ee okursam benim yonelecegim kisim elektronik kismi olur onun icin elektrik muh. yazmayi dusunmuyorum
hocam biraz araştırmanızı tavsiye ederim cünkü elektrik okuyup elektroniğe yönelen de baya insan oluyor. Ege eem var 50kda. Şansınızı deneyin. Ben de %80 Ege yazıcam, belki ytü yazarım
ESOGÜ ve eskişehir teknik yazılmaz. CENG için olur ama ee için değil. EE,makine gibi bölümlerde okuyacağın üniler belli.
-
estü eee aşırı iyidir hocam öneririm asla pişman etmez esogü ee de baya iyidir. hatta esogü ee cengi katlar yani oradaki öyle söyliyim
Neden hocam
Neden hocam muhendislikte estu ve esogu duymamistim hic
Sizin siralama kacti hocam
43
GTÜ,YTÜ,Kocaeli gibi ünilerdeki mühendisler kadar staj ve sanayi imkanınız olmaz. O sıralamada GTÜ Makine pişman etmez ya da KTÜ CENG ve yazılım falan yaz.
-
Ege gelir o zaman simdiden hayirli olsun
estü ve esogü eem eğitimi baya iyi. cengleri baya kötü ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- boyunca zarf fiil mi
- endüstri mühendisliği okunur mu
- deneme forum
- doktorlar kaç saat çalışır
- kimyasal türler arası etkileşimler kaynama noktası sıralaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X