Bildirim
50-75K bütçe ile hepsiburadadan hazır sistem önerisi (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Anakartı daha iyi hale gelmiş. İşin koptuğu yer işlemci bende. Ne alsam yeterli olur beni goturur bi kac sene onu bilemiyorum. Ki fiyatta ekran kartında sabit olduğum için işlemcide kopuyor. Birde sanırım sıvı sogutmayı kaldırdınız. Hava soğutmayla yeterli olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hava sogutma yeterli olur, islemcide yeterli olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapılan ayarlamayla 54 bine kadar düştü ya bi gaza gelip 2 3 bin daha ekliyim desem işlemciye. Ekledigim paraya deyecek bi model varmı aklınızda? Mesela bu 7 kusur ama 10 a cıkmayı dusunursen su cok daha iyi olur dediğiniz? Cok bi performans farkı olmaz 2 3 bin lirada diyorsanız hic ellemem tabi
Bence gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4k oyun için vram sebebiyle nvidia 4070 ti super 16GB
amd de Radeon RX 7900 GRE 16GB / Radeon RX 7900 XT 20GB
olmalı
-
Çok teşekkür ederim valla bakayım son kararlari verip alıcam inşallah baktıkça sonu yok çünkü herseyin daha iyisi illaki var
Bana yazdıysanız benim için 2K bile şart değil ki bütçe yetmez ona malesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X