Şimdi Ara

50 bin lira D segment araç tavsiyesi Avensis, Accord, Legacy (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mazda 6 mazda 6 mazda 6 mazda 6 mazda 6
  • En fazla 40.000 TL ye 2011 model 50.000 veya daha az km'li EXEO alınır. Keyifle binilir.
    Üstüne kalan 10.000 TL'ye istenilen fantazi gerçekleştirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bu araçlar ikinci elde çok bariz bir şekilde üstünlük kuramazlar birbirlerine.Avensis belki bir adım önde görülebilir.Onun dışında Legacy çok hoş bir araç, son derece güvenli bir otomobil.Donanım konusunda birbirleri ile hemen hemen aynılar.İç genişlik olarak Legacy'nin içi çok ferah, Avensis'te iyi ancak Accord basık.Accord daha çok sportif bir D segmenti.

Tabi bunun yanında Accord iki aracında içinden geçecek kadar şık, kaslı ve karizmatik bir araç.

Yakıt tüketimi olarak Accord 11 litrenin altına ne yaparsanız yapın düşmez.Avensis 9-10 arası seyreder.Legacy 11,5 tan aşağı düşmez.

Lpg'ye uyumlu diye biliyorum hepsini.Ben bu araçların içerisinden Accord alırdım.Kaliteli, çok şık karizmatik bir araç.İç genişlik olarak beklentiniz büyükse Legacy en doğru tercih olur.

3 gün arkadaşımın Accord'unu kullandım. 2009 modeldi oda.

3 gün boyunca yeri geldim iş trafiğine yakalandım, yeri geldim 230 bastım; yeri geldi 90'a sabitledim. Aracın ortalama tüketimi 7.3 litreydi.

İçlerinde güvenlik konusunda da en güvenlisi Accord.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Bu araçlar ikinci elde çok bariz bir şekilde üstünlük kuramazlar birbirlerine.Avensis belki bir adım önde görülebilir.Onun dışında Legacy çok hoş bir araç, son derece güvenli bir otomobil.Donanım konusunda birbirleri ile hemen hemen aynılar.İç genişlik olarak Legacy'nin içi çok ferah, Avensis'te iyi ancak Accord basık.Accord daha çok sportif bir D segmenti.

Tabi bunun yanında Accord iki aracında içinden geçecek kadar şık, kaslı ve karizmatik bir araç.

Yakıt tüketimi olarak Accord 11 litrenin altına ne yaparsanız yapın düşmez.Avensis 9-10 arası seyreder.Legacy 11,5 tan aşağı düşmez.

Lpg'ye uyumlu diye biliyorum hepsini.Ben bu araçların içerisinden Accord alırdım.Kaliteli, çok şık karizmatik bir araç.İç genişlik olarak beklentiniz büyükse Legacy en doğru tercih olur.

3 gün boyunca yeri geldim iş trafiğine yakalandım, yeri geldim 230 bastım; yeri geldi 90'a sabitledim. Aracın ortalama tüketimi 7.3 litreydi.

Ortalam tüketim beni bağlamaz.Ben tabi orada şehir içi olarak belirtmemişim ama anlaşılmıştır sanırım herkesçe.Aracın şehir içi tüketimi fabrika verisi olarak 10,4 zaten.Bende kullandım aracı 11,3-11,5 litre civarı tüketim mevcut İstanbul'da.Normal kullanımda böyle bu.Performanslı kullansam 12 yi rahat geçerdi..

7.3 tüketim şehir dışında yakalanabilir ancak..

• quote:

quote:

quote:

Ortalam tüketim beni bağlamaz.Ben tabi orada şehir içi olarak belirtmemişim ama anlaşılmıştır sanırım herkesçe.Aracın şehir içi tüketimi fabrika verisi olarak 10,4 zaten.Bende kullandım aracı 11,3-11,5 litre civarı tüketim mevcut İstanbul'da.Normal kullanımda böyle bu.Performanslı kullansam 12 yi rahat geçerdi..

Ortalama tüketim nasıl bağlamıyor seni? Orayı anlamadım.

TEM'de kilit trafikte 10 küsür litre yaktı araç.

Bir tek 25 litre anlık tüketim gördüm oda 230 km/s ile giderken.

• insigniayı öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ortalama tüketim nasıl bağlamıyor seni? Orayı anlamadım.

TEM'de kilit trafikte 10 küsür litre yaktı araç.

Bir tek 25 litre anlık tüketim gördüm oda 230 km/s ile giderken.

Peki hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-star-motors-emsalsiz_2006-sonata-2.0-crdi-h-matic-58000-km-144170252/detay

hep ilgimi cekmistir bu arac. belki siz alirsiniz biz basaramadik bu karari vermeye, golf aldik :-)

Aman hocam bu sonatolar benzinli gibi yakıyor

zaten 1.6 otomatik crdi i30 bile 9-10 litre buluyordu, haklisin. ama insan bazi araclara takiliyor :-) neyse, ne demis ustad howlin wolf:

Some folk built like this
    Some folk built like that
    But the way I'm built
    Don't you call me fat
    Because I'm built for comfort
    I ain't built for speed
    But I got everything
    All good girls need...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2011 accord var şehir içi 8.7 ile 9,5 arası degişiyor.230 km hızla anlık tüketim 18.8 gördüm.ama yer balıkesir istanbul degil oralarda nasıl olur bilemem.bir arkadaşta vernik atması falan fıstık demiş boyada valla benim araç garaj arabası degil yamur,kar,soğuk,40 derecede güneş altında kaldı boyada bırak solmayı leke yok.he civicleri bilemem.aracı sorarsan on numara araç dokunduğun hiç bir yer adilik hissi vermiyor.aldıgına pişman olmassın ucuzuna kaçıp cacığı alırsan allah korusun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-star-motors-emsalsiz_2006-sonata-2.0-crdi-h-matic-58000-km-144170252/detay

hep ilgimi cekmistir bu arac. belki siz alirsiniz biz basaramadik bu karari vermeye, golf aldik :-)

Aman hocam bu sonatolar benzinli gibi yakıyor

zaten 1.6 otomatik crdi i30 bile 9-10 litre buluyordu, haklisin. ama insan bazi araclara takiliyor :-) neyse, ne demis ustad howlin wolf:

Some folk built like this
    Some folk built like that
    But the way I'm built
    Don't you call me fat
    Because I'm built for comfort
    I ain't built for speed
    But I got everything
    All good girls need...

Hyundai sağolsun sonato gibi bir arabaya 4 ileri otomatik koymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: cezare

Bende 2011 accord var şehir içi 8.7 ile 9,5 arası degişiyor.230 km hızla anlık tüketim 18.8 gördüm.ama yer balıkesir istanbul degil oralarda nasıl olur bilemem.bir arkadaşta vernik atması falan fıstık demiş boyada valla benim araç garaj arabası degil yamur,kar,soğuk,40 derecede güneş altında kaldı boyada bırak solmayı leke yok.he civicleri bilemem.aracı sorarsan on numara araç dokunduğun hiç bir yer adilik hissi vermiyor.aldıgına pişman olmassın ucuzuna kaçıp cacığı alırsan allah korusun

Hocam accord elbette güzel. Benim önceki aracım mazda 3 dü. Bu aracın önü yere çok yakındı ve çoğu kavşak girişinde yavaşlayarak geçsemde sürtüyordu. Accordun önüde alçak gibi acaba onda da aynı sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sgtforce

quote:

Bende 2011 accord var şehir içi 8.7 ile 9,5 arası degişiyor.230 km hızla anlık tüketim 18.8 gördüm.ama yer balıkesir istanbul degil oralarda nasıl olur bilemem.bir arkadaşta vernik atması falan fıstık demiş boyada valla benim araç garaj arabası degil yamur,kar,soğuk,40 derecede güneş altında kaldı boyada bırak solmayı leke yok.he civicleri bilemem.aracı sorarsan on numara araç dokunduğun hiç bir yer adilik hissi vermiyor.aldıgına pişman olmassın ucuzuna kaçıp cacığı alırsan allah korusun

Hocam accord elbette güzel. Benim önceki aracım mazda 3 dü. Bu aracın önü yere çok yakındı ve çoğu kavşak girişinde yavaşlayarak geçsemde sürtüyordu. Accordun önüde alçak gibi acaba onda da aynı sorun olur mu?

asfalltaki bankettir tümsek çukur da sorun yaşamadım ama yanlama kaldırıma çıkp aracı parkedreim dersen eyvah.bide şunu söğleyim aracın ölü noktası çok araba şurdan gerçer diye hemen karar verme iki kez düşün zamanla alışırsın park sensörlerin hep acık inan çok yardımcı oluyorlar hele benimki dibi geri dönüş kameralı bulursan kromaj paket cok az sayıda geldi bu araç yemede yanında yat başka bir sorun olursa yardımcı olurum h,ç çekinme dostum

• hepsi birbirinden güzel araçlar yalnız ben simetrik dört ceker ve boxer olması dolayısıyla legacy derdim.o olmazsa mazda derdim tasarımı cok güzel.o olmazsa accord o da mı olmadı basardım avensise.
  • Benzer araçların arasından geçen sene aşağıdaki araca karar verdim. Bir senedir en ufak bir problemim olmadı ve listenizdeki diğer araçlardan çok daha dolu ve performanslı bir araç.

50 bin lira D segment araç tavsiyesi Avensis, Accord, Legacy
  •  50 bin lira D segment araç tavsiyesi Avensis, Accord, Legacy
  • Avensis daha çok konfor odaklı her yönden yeterli denilebilecek sorunsuz bir araç.Sınıfının en kalitelisi,en konforlusu değil belki ama yeterince kaliteli,konforlu sorunsuz vir araç.Yani tam bir Toyota.Risk sevmeyenler için biçilmiş kaftan.

Accord biraz sert ayarlı.Ama konforsuz da denemez.Karizması yerinde,kaliteli bir araba.İnsanı kendine aşık edecek cinsten.Hani bazı arabalara bakınca işte bu dersiniz ya.Sizin için eksisi artısı önemli olmaz.O araba sizindir.Bakınca,binince mutlu olursunuz.Haz alırsınız.İşte tam da öyle bir araba.Hele bir önceki kasası.Sınıfının en kaliteli ve konforlusu değil belki ama kendini sevdiren bir araç.Avensisle zıt gibi bir şey.Avensis mantık,Accord his arabası.

Legacy hakkında pek bir bilgim yok ama ben Türkiye piyasası ciddi manada zayıf olduğundan ve diğer seçenekler sağlam olduğundan pek süşünmezdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde c5 lere bakın

• quote:

Fabrika verisi şehir içi 10.4 olan aracı nasıl 8.7 ile kullanıyorsunuz hocam.Hayır bu işin bir sırrı varda biz mi bilmiyoruz .Aynı aracı Eminönünden Maslağa ( İstanbul'da olanlar bilir ) kadar hafif trafik ve dur-kalk şeklinde kullandım 11,3 gördüğüm rakam en düşük.Nasıl oluyorda ülkemin insanı bir araca fabrika verisinden az yaktırabiliyor hayretler içerisindeyim.

• quote:

quote:

Bende 2011 accord var şehir içi 8.7 ile 9,5 arası degişiyor.

Fabrika verisi şehir içi 10.4 olan aracı nasıl 8.7 ile kullanıyorsunuz hocam.Hayır bu işin bir sırrı varda biz mi bilmiyoruz .Aynı aracı Eminönünden Maslağa ( İstanbul'da olanlar bilir ) kadar hafif trafik ve dur-kalk şeklinde kullandım 11,3 gördüğüm rakam en düşük.Nasıl oluyorda ülkemin insanı bir araca fabrika verisinden az yaktırabiliyor hayretler içerisindeyim.

Azizim, ülke insanından ziyade bizim forum çok sever fabrika verisinden az yakmayı.
    Genel alışkanlık 20 kuruş/km dir.
    Bunu eleştirdiğin zaman, "ne yani, yalan mı söylüyoruz" yada "siz şoförlükten anlamıyorsunuz" derler.

• seat exeo
    subaru legacy
    alfa romeo 159

bence vergisi düşük olanı alın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.