Şimdi Ara

50 bin lira D segment araç tavsiyesi Avensis, Accord, Legacy (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım ben balıkesir de yaşıyorum 2,5 senedir kullanıyorum aracı niye yalan söyleyelim biz de istanbul gibi trafik sıkışıklığı yok eminönü,boğazköprüsü,okmeydanı gibi yerler yok olsa olsa bir millikuvvetler bide 52 evler caddesi var trafigi yoğun o da bi sabah bi akşam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezare

arkadaşım ben balıkesir de yaşıyorum 2,5 senedir kullanıyorum aracı niye yalan söyleyelim biz de istanbul gibi trafik sıkışıklığı yok eminönü,boğazköprüsü,okmeydanı gibi yerler yok olsa olsa bir millikuvvetler bide 52 evler caddesi var trafigi yoğun o da bi sabah bi akşam

Bende Balıkesir'liyim.Arada giderim büyükleri ziyarete.52 evler tarafında oturuyorlar.O şehir içine bir giriyorum, ışıklardan kıpırdanmıyor, dur kalk dur kalk dur kalk İstanbul'dan beter.1 ışık 150 dakika yanıyor, arabayı bırak git birşeyler ye iç..

Benim söylediğim veri aracın İstanbul şehir içi verisi değil, şehir içi verisi buna dikkat.Bu araca şehir içi 8,7 falan yaktırmanın mümkünatı yok.Şu anda araca sahip olmadığınızı rahatlıkla söyleyebilirim.Ya da verilerinizde bir sıkıntı var.Kesinlikle şehir içi o değeri elde edemezsiniz.Bunu ss ile desteklerseniz inanırım.Ben D sınıfı araçların tamamını çok araştırdım.Hepsini kullandım, çok detaylı inceledim ( babama bakıyordum, sonata aldı sonra ).Accord'u da çok inceledim onu aldıracaktım ama genişlik sebebiyle Sonata aldı.Accord ile o değerleri elde edemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: cezare

Bende 2011 accord var şehir içi 8.7 ile 9,5 arası degişiyor.

Fabrika verisi şehir içi 10.4 olan aracı nasıl 8.7 ile kullanıyorsunuz hocam.Hayır bu işin bir sırrı varda biz mi bilmiyoruz .Aynı aracı Eminönünden Maslağa ( İstanbul'da olanlar bilir ) kadar hafif trafik ve dur-kalk şeklinde kullandım 11,3 gördüğüm rakam en düşük.Nasıl oluyorda ülkemin insanı bir araca fabrika verisinden az yaktırabiliyor hayretler içerisindeyim.

Azizim, ülke insanından ziyade bizim forum çok sever fabrika verisinden az yakmayı.
    Genel alışkanlık 20 kuruş/km dir.
    Bunu eleştirdiğin zaman, "ne yani, yalan mı söylüyoruz" yada "siz şoförlükten anlamıyorsunuz" derler.

Aynen öyle hocam.Abartmayı severiz millet olarak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.