Şimdi Ara

50 Bin TL civarı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 50-55 bin lira maksimum araç tavsiyesi istiyorum. Gaz pedalının altında gücü hissedebileceğim, yolda giderken yolu gerçekten hissedeceğim bir araba arıyorum. 8-9 litre yakabilir, dizel ilk tercih ama benzinli de düşünebilirim. Benim gerçekten istediğim yolu hissedebilmek. Hızlı gittiğimde bana hissettirmeyen araba değil doruklarıma kadar hissetmek istiyorum. İkinci el tabiki düşünüyorum. Düz vites olması lazım. Bilgili arkadaşlar lütfen yorumlarını esirgemesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 180hp Transporter
    Impreza - Lancer
  • Lancer 2011-2012 1.5 veya 1.6 modele Evo X Body kit yap kral sensin diyen var :D Başka tavsiyesi olan varsa çekinmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel astra yadahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-45-binde-cok-temiz-geri-gorus-kamerali-230256187/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerry smith -- 11 Eylül 2015; 10:17:43 >
  • honda vtec fenaaa vınnnnnnn =))
  • Lancer alınırsa Evo paket şart bu aklımda.
    Civic düşünmüyorum şimdiki her şahinci bu aracı alıp apaçi arabası olarak kullanma kafasında o yüzden soğuk bakıyorum. Opel'e karşıyım.

Arkadaşlar 2.el Guiletta hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogoren -- 11 Eylül 2015; 10:38:52 >
  • Yaş kaç ona göre bi tarz yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaş 19 hocam. Tesisatla falan uğraşmaya, amele gibi müzik çalmaya, amaçsızca makas atmaya karşıyım. Aracı tek ben kullanmayacağım, abim de benim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

İlan No: 203445396
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-vitrinlik-numune-9-bin-km-de-dunyada-tek-203445396/detay

Arkadaşta apaçi ruhu gördüm o yüzden Tofaş ônerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mini Cooper s bakabilirsin
  • Yorumlar için sağ olun arkadaşlar Civic kalsın, 98 modele sırf Vtec diye 50 bin tl veremeyiz. Şahin için yorum yapmıyorum Mini cooper için sıcak bakmıyorum. Guiletta kafamı karıştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: memogoren

Yorumlar için sağ olun arkadaşlar Civic kalsın, 98 modele sırf Vtec diye 50 bin tl veremeyiz. Şahin için yorum yapmıyorum Mini cooper için sıcak bakmıyorum. Guiletta kafamı karıştırıyor.

dizel guilietta almaya diye gittim, cunku araca hastayim ancak fiattan hicbir farki yok gercekten, birde ayagimi kirdim bir isaret olarak algiladim bunu :))))

ancak benzinli otomatik versiyonu fena kaciyormus,

ben golf dusunuyordum julyet yerine, o parayi hak etmedigini soyledi herkes simdi biraz daha bekleyip 2.el 3.20d yada a4 2.0d bakiyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerwhitewhale

quote:

Orijinalden alıntı: memogoren

Yorumlar için sağ olun arkadaşlar Civic kalsın, 98 modele sırf Vtec diye 50 bin tl veremeyiz. Şahin için yorum yapmıyorum Mini cooper için sıcak bakmıyorum. Guiletta kafamı karıştırıyor.

dizel guilietta almaya diye gittim, cunku araca hastayim ancak fiattan hicbir farki yok gercekten, birde ayagimi kirdim bir isaret olarak algiladim bunu :))))

ancak benzinli otomatik versiyonu fena kaciyormus,

ben golf dusunuyordum julyet yerine, o parayi hak etmedigini soyledi herkes simdi biraz daha bekleyip 2.el 3.20d yada a4 2.0d bakiyorum,

Ben de incelemeye gideceğim test sürüşü oluyorsa bakmayı düşünüyorum. Golf 7 bulmaya çalışacağım 1.6 çember daralıyor.

• Fiat Bravo 2013 - 120 hp , 300 tork otomatik F1 Vites, 17500 km, 18 Jant - Sahibinden ilan no: 229821418

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeroglu -- 12 Eylül 2015; 11:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner02

Fiat Bravo 2013 - 120 hp , 300 tork otomatik F1 Vites, 17500 km, 18 Jant - Sahibinden ilan no: 229821418

Aman hocam bana bravo deme Linea ve Punto deneyimimden sonra yanaşmayı düşünmüyorum.

• vtecli honda civic
  • Reno clio,opel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.