Şimdi Ara

50 BİNDEN BUNU YAPABİLEN VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gecen yil arkadasim 80 k dan 20k ya cekmisti bende bu yil 40k dayim 15-20 ye cekmenin derdindeyim. inşallah olur hocam.
  • ÇEKİLİr tabide düşük bi ihtimal gibi.bana 30k lazım.onun olma ihtimali bile düşük çok çalışsam bile .lys temelim yok biyoloji kimyam iyi sadce.yazdım çalışırsam yapcağım netleri 402 diyo.30k 419 olmuş geçen yıl.ben bıraktım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

http://acidershaneleri.com.tr/sdetay.asp?did=735 burda puan ve sıralar var.... herhangi biyerden tahmini netleri yazmanı öneriririm 55 binden 30 bine çekmek bile çok zor.ben kendim için baktım

lys genelde kimse yapamiyor hocam gecen yil 70k daydim 20 kusur mat 15 16 fizik kimya biyo geoyla 62 oldu netlere bakinca gerilemem lazim hic calismamistim da zaten 70 ten sonra. Lys cok daha önemli çalışırsak olur umarim. 5 tane fazla lys neti ygsdeki önümüzdeki 20 bini gecmemizi saglar.

• öyle hesap olmazki ama yapcağımız nete puana bakıp geçen yılki sıralamaların puanlarıyla karşılaştırmak mantıklı bence.ama sıralama değişecek bu yıl biraz 10 puan da fazla verebiliriz kendimize...zaten umudu kırmamak lazım belli olmuyo ne olacağı.olmazsa kaybedilecek tek şey umutlar oluyo...
  • quote:

ÇEKİLİr tabide düşük bi ihtimal gibi.bana 30k lazım.onun olma ihtimali bile düşük çok çalışsam bile .lys temelim yok biyoloji kimyam iyi sadce.yazdım çalışırsam yapcağım netleri 402 diyo.30k 419 olmuş geçen yıl.ben bıraktım yani

erken pes etmişsin. 50kdan 17kya çeken arkadaşım vardı. mf3te. sanırım sen kendine düşük netler verdin. yapamam felan diye. puanzadan hesapla bir de.
  • eyw

nasıl böyle.mat2 zayıf.türev integral haricindeki konular 2-3 yıl önce görmüştüm ve yapabiliyodum.şuan hiç bilmiyorum.fizik kim bio iyidir.lys hiç çalşmadım full ygs kastım hep
     50 BİNDEN BUNU YAPABİLEN VAR MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 31 Mart 2014; 0:14:52 >
  • quote:

eyw

nasıl böyle.mat2 zayıf.türev integral haricindeki konular 2-3 yıl önce görmüştüm ve yapabiliyodum.şuan hiç bilmiyorum.fizik kim bio iyidir.lys hiç çalşmadım full ygs kastım hep
     50 BİNDEN BUNU YAPABİLEN VAR MI ?

Matdan 16 yapıp fenden 35 çok ilginç geldi bana :) Tebrik ederim

Gerçekten olmayacak birşey değil , benide korkuttunuz zor falan diyerek.Matematiği 40a geometriyi 25e çekerseniz , şahane olur .

• Ne biçim adamlarsınız lan ?

Adama destek yerine köstek oluyorsunuz.

Örn; MF-4'de 17 bini kıstas alalım. Geçen seneye göre okul puanıyla eklenmiş bir şekilde 440 yapmak gerekiyor. Bu öğrenciye 48 puan okuldan gelsin. Yani 440-48=392... MF-4 392 olması gerekiyor. Ygs'de 366 puanla 52 bininci olan birini düşünün. Eğer Matematikten 40 net Geometri, kimya ve fizikten 25'er net; biyolojiden 20 net yaparsa bu adam MF-4'de 392 puan yapar. Üstüne 48 puan eklenir ve 17 bine oturur. Kaldı ki netler çok çok uçuk değil. Adam belki matematiği daha iyi yapıp 13-14 binlere düşecek.

Bilip bilmeden konuşmayın millete ders vermeye kalkmayın. Oturun evvela kendiniz öğrenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Ne biçim adamlarsınız lan ?

Adama destek yerine köstek oluyorsunuz.

Örn; MF-4'de 17 bini kıstas alalım. Geçen seneye göre okul puanıyla eklenmiş bir şekilde 440 yapmak gerekiyor. Bu öğrenciye 48 puan okuldan gelsin. Yani 440-48=392... MF-4 392 olması gerekiyor. Ygs'de 366 puanla 52 bininci olan birini düşünün. Eğer Matematikten 40 net Geometri, kimya ve fizikten 25'er net; biyolojiden 20 net yaparsa bu adam MF-4'de 392 puan yapar. Üstüne 48 puan eklenir ve 17 bine oturur. Kaldı ki netler çok çok uçuk değil. Adam belki matematiği daha iyi yapıp 13-14 binlere düşecek.

Bilip bilmeden konuşmayın millete ders vermeye kalkmayın. Oturun evvela kendiniz öğrenin.

Moral , motivasyon tavan yaptı

Herkes zor falan diyince bayağı bozulmuştum , harbi hesaplayınca yapılabiliritesi yüksek, teşekkür ederim.

• ÇOĞRAFya ile felsfeye verdim zamanı.matematiğe 40dk bile vermedim.oyüzden böyle oldu.zaten matım zayıftı:s boş yere düştüm bu hallere.gerçekten çok orantısız netler.nekadar kötü yaptığım direk belli oluyo

buarada tebrik derken fenim çok iyidi zaten hep,35 kötü bile.ortalamamdan 50 puan düşük yaptım ben
  • Eddim E kullanıcısına yanıt
    5k ya bile cekilir. Sana kapasitene birikimine ve azmine bagli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarcunii

Bi tanıdığım 40k dan 12. Olmuştu

• 44k dan 23 k cektım gecen sene gıtmedım sayısalım bu sene de ygs 13 k geldi hedef 5 k

• quote:

Orijinalden alıntı: adanalı10

44k dan 23 k cektım gecen sene gıtmedım sayısalım bu sene de ygs 13 k geldi hedef 5 k

lys netlerin neydi hocam hatırlıyosan?
  • telefonun androidse google playden
    birebir ygs lys puan hesaplama diyr.bi uygulama.var onu indir , gecenseneki ygs yi baz alarak yazdigin netlere siralama veriyor 500 asagi yukari dogru soyluyor oradan yapabilecegin netleri falan girerek istedigin cevabi alabilirsin

• Eddim E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.