Şimdi Ara

50 BİNDEN BUNU YAPABİLEN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ygs1:368 , 52bin
    Ygs2:370 , 50bin

Evet arkadaşlar birkaç sorum var ,
    1-) 50 binden 15 20 binlere çeken var mı ?
    2-) Fazla kasmadan 10/7 lik bir çalışmayla kaç bine , 10/10 luk ile kaç bine çekebiliriz Lysde?
    3-) Endüstri ürünleri tasarımı konusunda bilgi sahibi olan var mı ?
    4-) Gerek sosyal külüpleri , gerek aktiviteleriyle ün salmış , kampüs olarak güzel üniversiteler hangileri ?

Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler :)

Edit:MF-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddim -- 30 Mart 2014; 16:28:34 >

• Yukarı++
  • ++++
  • Zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 binden 32 ye ceken biliyorum malesef sadece :/

• Hangi puan türünde diyoesun ki nuyu aciyonuz hamgi puan türünü soylwmiyosuniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rapsodi_381

Hangi puan türünde diyoesun ki nuyu aciyonuz hamgi puan türünü soylwmiyosuniz

diyelimki mf-4 hocam çekilir mi ?=
  • Mf icin 10k zor kardeşim

• rapsodi_381 R kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam Mf-4 ve Mf-3 İçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddim

Aynen Hocam Mf-4 ve Mf-3 İçin

50k dan 10-20k cokkk zor kardeşim 30k kadar cekebilirsin belki 10/10 luk calismayla ordanda okul puaninla 25k cekebilir ama pek sanmam 20k olsan dahi okul puanin düşükse geriye atar sıralamani

• Kirlilik olmasın 45k 'dan ilk 20k'ya çekilebilir mi Mf4'te okul ortalamam 85
  • Takip ben de ayni durumdayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim hoca bi ogrencim 50 k dan 8 k ya cekti demisti lys cok fark eder bi ogrenciside 3 k dan 80 k ya gitmis bu belli olmaz calis sen lys onemli ceken cok var batanda calistiktan sonra yaparsin bende 45 den 20 ye cekmeye caliscam yapariz ins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damla423 -- 30 Mart 2014; 19:06:26 >
  • geçenlerde dhde 14 k dan 700 e çeken birii vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-109C06251 -- 30 Mart 2014; 19:22:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tanıdığım 40k dan 12. Olmuştu

• 2012de 49 dan 37 ye çekmiştim ama matematiği batırmıştım fen iyiydi eğer matematikten iyi bir sonuç alırsan tabi fen de iyi olucak olabilir o zaman
  • http://acidershaneleri.com.tr/sdetay.asp?did=735 burda puan ve sıralar var.... herhangi biyerden tahmini netleri yazmanı öneriririm 55 binden 30 bine çekmek bile çok zor.ben kendim için baktım
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    22 bine çekemeyiz yani.İstediğim yer öyleymiş.
  • Kardeşim buraya da yazayım ben 94 k dan 14 k ya çekeceğim ygs de heyecan dan yapamadım kısacası bi 350 alacak öğrencinin sansina 370 alması ve bunu 450 yaparmiyim demesi var bi 470 alabilecekken 350 alan adam var bu adam biliyordur o gün bir şeyler yanlis gitmiştir lys de bunu yapmazsa 10 k ya da girer

• ayas71 A kullanıcısına yanıt
    İnşallah girersin kardeşim.Allah güç,sabır,motivasyon versin.Önemli olan istemek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.