Şimdi Ara

50 GB müzik 16 GB ye iner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ipod almanın son aşamasındayım ve arşivimi yanımda taşımak istiyorum ipod classic mi alsam 16lık touch mı alsam kararsızım touch ın kullanımı süper classic inde hafızası sizde elimdeki 50 GB lik arşivi sıkıştırark 16 GB ye indirebilirmiyim ve touch la classici karşılaştırırsak -leri +ları neler saygılarımla...

• 50gb 16gb a düşerse seslerin inanılmaz kötüleştiğini görürsün bu ihtimali geç bence.
    Classic alırsan kbps değerini düşürmeden atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

50gb 16gb a düşerse seslerin inanılmaz kötüleştiğini görürsün bu ihtimali geç bence.
    Classic alırsan kbps değerini düşürmeden atarsın.
    peki touch mı daha iyi yoksa classic mi özellik olarak jail break den sonra çok güzel oluyor touch ama classic de de hafıza var işte kararsız kaldım ya ne yapsam???
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemielektrocu

peki touch mı daha iyi yoksa classic mi özellik olarak jail break den sonra çok güzel oluyor touch ama classic de de hafıza var işte kararsız kaldım ya ne yapsam???

Alıntıları Göster
    Bilgisayarın elinin altındaysa al touch'ı bak keyfine nasılsa 50 gblik arşivi dinlemen baya uzun sürecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Bilgisayarın elinin altındaysa al touch'ı bak keyfine nasılsa 50 gblik arşivi dinlemen baya uzun sürecektir.

Alıntıları Göster
    usta aslında PC elimin altında uzun süreceği de kesin ama ne bileyim 120 GB olunca sanki yanımda taşıyınca hepsini dinleyecekmişim gibi geliyor belkide kendimi şartlıyorum iki alete de alıcı gözü ile bakınca da touch mı alsak ne oluyor kararsızım... lütfen kullananlar yorumlarını yazsınlar....
  • quote:

usta aslında PC elimin altında uzun süreceği de kesin ama ne bileyim 120 GB olunca sanki yanımda taşıyınca hepsini dinleyecekmişim gibi geliyor belkide kendimi şartlıyorum iki alete de alıcı gözü ile bakınca da touch mı alsak ne oluyor kararsızım... lütfen kullananlar yorumlarını yazsınlar....

Alıntıları Göster
    Benim 45 gb lık arşivim var haftada bir yeniliyorum müziklerimi. 16 gb touch kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resrous

Benim 45 gb lık arşivim var haftada bir yeniliyorum müziklerimi. 16 gb touch kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    sanırım taça atcam ben de topu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sanırım taça atcam ben de topu

Alıntıları Göster
    Wireless ve dokunmatik ekran göz ardı edilecek özellikler değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Wireless ve dokunmatik ekran göz ardı edilecek özellikler değil bence.

Alıntıları Göster
    beni cezbeden özelliklerin başında onlar var zaten v tasarım ayrı özellikle o hareket sensörü çok iyi artık grup grup diinleyeceğim heralde..

• quote:

beni cezbeden özelliklerin başında onlar var zaten v tasarım ayrı özellikle o hareket sensörü çok iyi artık grup grup diinleyeceğim heralde..

Alıntıları Göster
    50 gblık müzik arşivinin bitrate değeri kaç? eğer 128den yüksekse hele 320yse 128e kadar indirdiğinizde aşırı bir ses kayı söz konusu değildir ama boyutlarının oldukça küçülmesi muhtemel

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

50 gblık müzik arşivinin bitrate değeri kaç? eğer 128den yüksekse hele 320yse 128e kadar indirdiğinizde aşırı bir ses kayı söz konusu değildir ama boyutlarının oldukça küçülmesi muhtemel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

Ben ortalama 192 olarak düşündüm.

Bence de touch almalısın eğer pc yanındaysa listeni istediğin şekilde değiştirirsin jailbreak yaptınmı da süper olur
    Yine de yanımda olsun arşiv dersen classic alırsın ama özellikleri touch kadar iyi olmaz.

32gb touch lara da bir bak istersen??

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

Ben ortalama 192 olarak düşündüm.

Bence de touch almalısın eğer pc yanındaysa listeni istediğin şekilde değiştirirsin jailbreak yaptınmı da süper olur
    Yine de yanımda olsun arşiv dersen classic alırsın ama özellikleri touch kadar iyi olmaz.

32gb touch lara da bir bak istersen??

Alıntıları Göster
    valla 32lik fiyat olarak çok aşar beni çoğu 320 kbps bu arada müziklerin aralarında 192liklerde var...ne yapayım kararsız kaldım classic alırsam sadece müzik ve film vs. olcak touch da internet var JB den sonra hayat var yani ne yapayım yardım edin arkadaşlar...

• quote:

valla 32lik fiyat olarak çok aşar beni çoğu 320 kbps bu arada müziklerin aralarında 192liklerde var...ne yapayım kararsız kaldım classic alırsam sadece müzik ve film vs. olcak touch da internet var JB den sonra hayat var yani ne yapayım yardım edin arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    Al 16 touch u gitsin Değiştitirsin sıkıldıkça müzikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 28 Eylül 2008; 21:03:26 >

• quote:

Al 16 touch u gitsin Değiştitirsin sıkıldıkça müzikleri

Alıntıları Göster
    dostum aynen öyle yapacağım grup grup takılacağım karara bağlamak güzel oldu da 2. nesil varmı şu an yok diye duydum ama bildiğiniz alan gören vs. varsa lütfen yardım bir de işiniz düşerse doğubanka bir fiyat öğrenirseniz bayramda elinizi öğmeye gelirim

• quote:

dostum aynen öyle yapacağım grup grup takılacağım karara bağlamak güzel oldu da 2. nesil varmı şu an yok diye duydum ama bildiğiniz alan gören vs. varsa lütfen yardım bir de işiniz düşerse doğubanka bir fiyat öğrenirseniz bayramda elinizi öğmeye gelirim

Alıntıları Göster
    o sıkıştırma işlerini boşver sesler bozulur onu geçtim 120gb classic alabilirsinm ama unutma forevır ipad taç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakaz

o sıkıştırma işlerini boşver sesler bozulur onu geçtim 120gb classic alabilirsinm ama unutma forevır ipad taç.

Alıntıları Göster
    dostum seçimimi yaptım yardımlarınız için çok sağolun Aytaç alacağım arşivi bölüm bölüm dinleyeceğim şimdi ise merak ettiğim şey 2. nesil ne zaman gelir ve doğubank fiyatları nasıl olur???
  • quote:

dostum seçimimi yaptım yardımlarınız için çok sağolun Aytaç alacağım arşivi bölüm bölüm dinleyeceğim şimdi ise merak ettiğim şey 2. nesil ne zaman gelir ve doğubank fiyatları nasıl olur???

Alıntıları Göster
    gelmesini bekleme al yurtdışından...
    Doğubankı boşver...
    32gb 2g süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakaz

gelmesini bekleme al yurtdışından...
    Doğubankı boşver...
    32gb 2g süper olur

Alıntıları Göster
    para yetmez hocam hem şuan nekit sıkıntım var en iyisi beklemek gibi hem JB de çıkar ben alana kadar kral olur 16lık anca alırım...
  • quote:

para yetmez hocam hem şuan nekit sıkıntım var en iyisi beklemek gibi hem JB de çıkar ben alana kadar kral olur 16lık anca alırım...

Alıntıları Göster
    ipod classic 120 gb değil 160 gb dır
    ben kullanıyorum çok memnunum
    yakın zamanda birde ipod touch 32 gb almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

120likte var yeni çıktı.SEninki eskisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.