Bildirim
50. hafta ve JB
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben yaptım tek sorun telefon kapanırsa tekrar bilgisayara bağlayıp 30 saniyelik blackrain işlemini tekrarlamak gerekiyor. telefonda kayıtlı hiçbir dataya birşey olmuyor.. -
nasıl yapıldığını anlatabilirmisin? ben de dün aldım telefonu... -
quote:
Orijinalden alıntı: musssa
nasıl yapıldığını anlatabilirmisin? ben de dün aldım telefonu...
Yalnız 3.1.3 ü indirip kurmayın... 3.1.2 de blacrain ile yapabilirsiniz... -
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
quote:
Orijinalden alıntı: musssa
nasıl yapıldığını anlatabilirmisin? ben de dün aldım telefonu...
Yalnız 3.1.3 ü indirip kurmayın... 3.1.2 de blacrain ile yapabilirsiniz...
şu anda 3.1.3 yüklü . bunu öncelikle downgrade yapıp 3.1.2 yi yükleyebilirmiyim.. biri bana bu konuda yardım ederse çok ama çok makbule geçer.. -
3.1.2 var upgrade yapmadım.. ama hala kararsızım jailbreak yapmakta.. nasıl yapıldıgını anlatan bi yer var mı? ve de bu itunes otomatik backup yapıyor degil mi sonra restore ederken cortlamasın.. valla sırf su i go my way icin jailbreak yapasım var ama diger taraftan riske girmeyip 79 doları verip al diyor seytan -
bi çok yer var. iphonedownloadblog yaz gg de ya da gamertr yaz turkce anlatim icn. bu forum da da vardi.. aratirsan bulursun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: gurhalil
3.1.2 var upgrade yapmadım.. ama hala kararsızım jailbreak yapmakta.. nasıl yapıldıgını anlatan bi yer var mı? ve de bu itunes otomatik backup yapıyor degil mi sonra restore ederken cortlamasın.. valla sırf su i go my way icin jailbreak yapasım var ama diger taraftan riske girmeyip 79 doları verip al diyor seytan
jb yapmakta bi risk yok ama tek sorun telefonu kapatıp acarken.. onu da ileride cozerler diye dusunuyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X