Şimdi Ara

50 inch Fiyat/Performans Plazma TV Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok hızlı karar vermem gerekiyor.
    50 inch Fiyat/Performans Plazma TV almam gerekiyor.
    Daha çok TV ve Sinema izlemek için kullanacağım. Video oyunlarıyla aram hiç yoktur.
    Aslında ne istediğimi çok iyi biliyordum ama istediğim modeli piyasada bulamıyorum.
    Panasonic TX-P50ST50E'ye muadil olabiliecek Plazma TV alternatifleri neler olabilir?
    Yardımlarınızı rica ediyorum.

• st50 f/p plazmadır

panasonic ut50 lg ve samsung plazmalar alt sınıftır giriş seviyesi plazmadır ...yeni çıkan lg ve samsunglar neo plazma değilse yine giriş seviyesi olurlar....
  • Samsung 51F5570 2.200TL'lik fiyatı ile Panasonic ST50'nin fiyat aralığında kalıyor.
    Kalite ve performans bakımından karşılaştırabilecek olan kimse var mıdır?
  • SubBaRcA S kullanıcısına yanıt
    f5570 giriş seviyesi bir tv neo plazma değil ut50 ile karşılaştırılır.

http://www.lcd-compare.com/televiseur-PANTXP50ST50-PANASONIC-TX-P50ST50E.htm

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMPS51F5570SSXZG-SAMSUNG-PS51F5570SSXZG.htm

• Arkadaşlar,

Arayışımı Hızlı Al'dan TX-P55ST50E alarak tamamladım.
    2.950 TL'ye geldi bana ama panel çok büyük ve güzel.
    Harman Kardon AVR 265 + HKTS 16 setimle birlikte çok iyi bir sistem topladığımı düşünüyorum.
    Deneyimlerimi ve olursa sorularımı sizlerle buradan paylaşmaya devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubBaRcA

Arkadaşlar,

Arayışımı Hızlı Al'dan TX-P55ST50E alarak tamamladım.
    2.950 TL'ye geldi bana ama panel çok büyük ve güzel.
    Harman Kardon AVR 265 + HKTS 16 setimle birlikte çok iyi bir sistem topladığımı düşünüyorum.
    Deneyimlerimi ve olursa sorularımı sizlerle buradan paylaşmaya devam edeceğim.

deneyimlerini paylaşırmısın üstad. özellikle görüntü kalitesi , cihazın elektrik tüketimi ve ısınma gibi konular çok yardımcı olur.
  • fiyat ucuz , düşük olsun dersen LG 50PH670 i incelemeni tavsiye ederim.1750TL ye LG Türkiye garantilileri mevcut.Bir çok sitede 100 TL indirim,çek vs oluyor. 1650TL ye gelir. Hatta yetişebilirsen bugun son gün ve 15 dk var:) gittigidiyorda hsbc kartın varsa %15 puan ile 1575TL ye geliyor.

2013 seri cift çekirdek işlemcili , smart ve 3D özellikli ,uydu alıcılı , yanında smart kumanda ve bir kalem ile birlikte. Zaten sadece kumanda 100-150 TL değerinde.

Fiyat bana cok uygun gibi geldi.tabi asla bir panasonic etmez ama panasonic 'in yarı fiyatına , bu fiyatlara göre 50'' bir plazma fiyat/performans ürünü diye düşünüyorum.

Yada hepsiburada da samsung 51f5570 plazma 1999TL. world puan ile 1900 e düşüyor.Bu plazmayıda baya övüyorlar forumda ama ben görmedim,performansını bilmiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 11 Ağustos 2013; 23:59:30 >
  • iakgul İ kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Panasonic'in görüntü kalitesinden çok memnunum. Sadece ortamda yüksek ışık olduğunda yansıma yapıyor. Bunun dışında hiçbir sorun yok. Elektrik sarfiyatı beni hiç rahatsız etmiyor zaten çok uzun süreler kullanamıyorum. Ancak yüksek kaliteli indirdiğim mkv'lerle film izlemek büyük keyif.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.