Şimdi Ara

50 kere format attım silinmiyor virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://31.184.237.52/f.exe
    C:/windows/t.exe
    C:/windows/system32/64.exe
    C:/windows/system32/61.exe
    http://46.45.156.124/m.exe
    C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\C7VCANHU\f[1].exe

bide silince bidaha oluşuyo 12 kere falan format atmısımdır dün sabahtan beri atıyom bide bidaha oluşmasındie F[1].exe die dosya açtım f[2].exe oluştu acayip sinir bi durum
    bide hepsi yukardaki deil yukarda aklımda kalanlar bunlar

lütfen yardım edin 2 günden beri deliye döndüm

• İyide neden silmesin ki format attım diyorsum format attıgın zaman c yi tamamen silmiyormusun ee o zman hiç birşey kalmaz ki virüs bulaşsın ya o cd var virüs ondan kapıo baska türlü olmaz gene illa var diosan c bölümünü sil bastan bölüm oluştur virüs kalmması lazım hiç bir şey kalmıyor
  • hem c yi hemde d yi silip yeniden oluşturdum format sırasında fakat yine gitmedi nasl iş bende anlamadım ama bi kactane virüs silme programı ile sildim eğer bole sorun yaşayan olrsa eklesin h3llk1ng@hotmail.com
  • Virusu RAM üzerine falan atıp oradan tekrar sisteme bulaştırıyor olabilir.Başım gelmişti benim de.Kaspersky rescue disk vb. bir virus temizleme CDsi oluşturup sistemi bununla açıp temizleyip ondan sonra windows kurulumu yapmanızı öneririm.Kasperskyınin sitesinden iso formatında indirip nero ile disk kalıbını CDye yazdırın.Bootable CD oluşturun.Çok arsız virusler var bu şekilde.Aslında formatla siliniyorlar ama dediğim gibi gizlendikleri yerden tekrar sisteme bulaşıyorlar.sality de böyle davranıyordu mesela.
  • Öncelikle geçmiş olsun diyorum : ) İşletim sistei cd'nde(Format cd'nde) Problem olabilir örneğin xp kuruyorsan win7 kurup tekrar dene ram'e yada donanımsal bir parçaya bulaştırman gerçekten çok zor
  • bide mavi ekran var virüsten kaynaklanır sanıyodum ama değilmiş toplatırdım toplattırdığıma pişman oldum laptop alsaydım daha iyimiş bazende donuo hiç haraket etmio ramın yerini deiştirdim dier slota taktım bşi değişmedi ama toplattırdığımız yere gotrcez yüksek ihtimalle donanımsal

page_fault_in_non_paged_area

bunun kodunu dogru yazamamışım :D

bide

0x0000008e(0xC0000005,0xB054bfd2,0xb817b94,0x00000000)

anakartım p5kpl-am se

pc yi hiç kapatmıom nerdeyse ısınmadan olabilirmi bu anakarttan pek anlamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopmyespk -- 14 Haziran 2011; 18:56:46 >
  • Arkadaşım mavi ekran oluyorsa bu büyük ihtimal donanımsal ya da donanım sürücüsü kaynaklıdır ve bu durumda donanımsal olma ihtimali yüksek görünüyor.Parçalardan biri sorunlu olabilir.Anakart,Ekran kartı ya da RAM'ler başta olmak üzere pek çok donanımsal nedene bağlı olabilir bu durum.Zaman geçirmeden aldığınız yerde donanımları test ettirmenizi öneririm.
  • Arkadaşım anladığım kadarıyla iki sorundan dolayı muzdaripsiniz. Virüs ile başlayalım silinmeyen virüs yoktur öncelikle bu konuda anlaşalım. Virüslerde birer yazılımdırlar format atmışsınız yine düzelmemiş peki kulandığınız kurulum CD'de virüs varsa ki bir ihtimal ne kadar format atarsanız atın virüs silinmes çünkü sisteme entegredir farklı bir CD deneyin ve C ve D'yi bölümlerini silin ve takrardan oluşturun bu sayede Hdd dosya kalmaz. İkincisi mavi ekran hatasının bir çok nedeni vardır yazılım-donanım. Donanım ağırlıklıysa şu nedenlerden dolayıdır: Bios sürümü çok eskidir, ekran kartında sıkıntı vardır, Ram ler arıza veya uyum sorunu vardır, anakarta bir sorun vardır vb... yazılımdan kaynaklı da olabilir bu nadirdir pek görülmez sistem dosyaları zarar görmüşse ya da virüs-spay sistem dosyalarına sızmışsa ve kalıcı hasar bırakmışsa.

Öncelikle yapmanız gereken donanımlarınızı bir test edin daha sonra işletim sistemini kurarsınız hade kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGa21sk -- 14 Haziran 2011; 23:20:10 >

• ağ kablosunu takmadan format at büyük ihtimal olacaktır birde cd falan değiştir
  • cd değiştir
  • Linux kullan derim virüs varsa çünkü linux altında .exe dosya uzantıları çalışmaz ve silerken herhangi bir kopyalama yapamaz.Ben virüsler ile sorun yaşadığımda hep bunu yaparım.sana tavsiyem bir ubuntu indir cd ya da usb diske yazdır.Eğer olmazsa ikinci bir yolumda war.
  • Arkadaslara katılıyorum ya mavi ekran geliyorsa donanımsal bir hata vardır ram da geciçi bellek virüs bulundurmaz pek çok zor cd dedigim gibi bir şey olabilir kurdugunda virüs cıkıyorsa cd vardır bir şey
  • Bi ara bendede mavi ekran çıkıyodu en son 3 ay önce format attım daha çıkmıyo mavi ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

ağ kablosunu takmadan format at büyük ihtimal olacaktır birde cd falan değiştir

Kurulum diski potansiyel bir şüpheli elbette. Ancak networke bağlı bir bilgisayar, işletim sisteminin kurulmasından sonra, güncelleştirmeleri aldım, gerekli ayarları yaptım bir iki program kurdum diyene kadar da yeniden virus kurbani olabilir. Aklinda olsun.
  • Formattan sonra hep ayni programlari harici diskinizden falan kuruyorsaniz o dosyalardada virus olabilir
  • Senin çaren Format filan değil,Senin tek çaren KASPERSKY :)
  • cd de olmasın virüs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.