Şimdi Ara

windows 7 format atıcam. 'sil' mi 'biçimlendir' mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 betayı harddiskin c bölümünden kaldırıp yine harddiskin aynı bölümüne windows 7 ultimate kurucam.
    "windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz?" diye soru geldi. c bölümünü seçtikten sonra "sil" seçeneğini seçersem nolur "biçimlendir" seçeneğini seçersem nolur?
    harddisk ikiye bölük durumda. ben c den eski sistemi kaldırıp yine aynı yere yeni sistemi temiz şekilde kurmak istiyorum.
    hangi seçeneği seçmeliyim?

• Biçimlendir seçeneğini seçebilirsiniz.

"Sil" seçeneği, genelde diski bölmek için kulanılır.
  • ben hiç biçimlendirme yapmıyorum format atacağım zaman daima sil ile yapıyorum bence sil hızlı format biçimlendir ise format anlamına geliyor eski xp de ki gibi
  • biçimlendir demen gerekli
  • silde desen biçimlendir desende aynı. farkeden birşey yok..

biçimlendirme yapmadan sadece silerek kuruluma başlarsan dikkat et 3-4 saniye kadar bir bekleme yapar ve dosya yüklemeye başlar. o 3-4 saniye biçimlendirme yapması demektir. ama biçimlendirme yaparak kurulama başlarsan anında yükleme başlar..

uzun lafın kısası farkeden birşey yok. ama ben daima biçimlendirme yaparak kurulum yapıyorum.
  • Biçimlendir dersen sectigin bölüm silinir. Harddiskteki bölümlendirmeyi düzenlemek istiyorsan sil fonksiyonunu kullan.
  • sil ; paritionları siliyor.
    Bçimlendirde formata hazır hale getiriyo işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Laptop uma w7 kurarken sil diyim devam edince, %0 yazdı 1dk civarı, biçimlendirmem gerekiyo diye korkup soluğu burda aldım :D içim rahatladığında %16 olmuştu bile, tesekkürler..
  • Biçimlendir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.