Şimdi Ara

50 kiloyum soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet şeker hastası olacak diye mi korkuyorsun reis ? adam zargana olarak kalmak istemiyor. adam 1.75 desek 50 kg haliyle zaten sağlıksız. sağlam ve spor yapan ama kafayı yemiş birisi gelip bu adama 1 tane çaksa belki hastanelik olacak ? sen çok iyi biliyon herşeyi.

• feveranbey kullanıcısına yanıt

hocam yürüyen iskelet diyorlar genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadman0000 D kullanıcısına yanıt

Türkçe, lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 12 Eylül 2023; 17:57:13 >
  • bu forumda gerekmedikçe gezinmemeni tavsiye ederim. tdk kurallarına uygun yazan insanların bolca bulunduğu yerlerde daha mutlu olursun. ben tdk'yı umursamıyorum.

• Boyum 1.76. Liseden sonra yillarca 45-50 aralığında kaldim. Cok iştahlı değilimdir, hayvan gibi yiyorum kilo almıyorum gibi bir durumum olmadı. Ama etrafımdaki normal insanlar kadar, normal ogunler yerdim. Kilom olmadigi için canim ne isterse dikkat etmeden onu yerdim. Hamburger, pizza, hamur işi, kızartma, abur cubur hic umursamadan yerdim.

Universite yıllarım lahmacunla gune başlayıp uyumadan hamburger pizza yiyerek gecti. 1 gram kilo almadim.

Simdi yas 30u gecti. Deli gibi iştah acan antidepresanlarla 60 kiloyu ancak görebildim. 2 gun istahim kesilse, az yemek yesem anında kilo veriyorum. Yapi meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    :/// bi daire tutarım size annenle kardeşini alır sana bakarım zagora da bakarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koymuşum sana ''183 boy 57 Kilo''

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.