Şimdi Ara

%50 lik dilimde alınabilecek en iyi B Suv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun şikayet varda çok şikayet var bu araç hakkında sizin sıkıntınız yok demi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Şikayetvarda her araç hakkında bolca şikayet var.

Ben bişey yaşamadım. Okuduğum şikayetleri önemsemedim. En sık görülen şikayet Yol bilgisayarının saati sıfırlıyomuş, kapatıp açınca düzeliyomuş, e sıfırlasın problem değil. ( internet baglantısı gidince sıfılıyor diyolar, genelde telefon baglı oluyo şehirdışına da hiç çıkmadık daha )şanzuman ısınma probleminden bahsedenler var. Geçen hafta Konya yolu trafiğinde bir saatte 2 km gidemedim, bişey olmadı. Geartronik yağlamalı çift kavramalı. Problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Yaşarsam da 4 sene 100 bin km garantisi var. 4 sene kullanacağımı düşünmüyorum. Rakiplerine de bakmak lazım Vag grubu rakiplerinde, Psa araçlarında 2 sene bu garanti. Malum dsg. PSA larda sorunsuz şanzuman sorunlu puretech motorla geliyo. Şikayet vara bakarsanız start stop ve lityum pil arızası yaşamayan captur yok sanarsınız. Son bir haftada üç şikayet var capturda da mesela. Böylece bütün alternatifler gidiyor. Anca, uzakdoğu arabaları kalıyor ki ben hiçbirini sevmedim beğenemedim.

Şikayet varı da mantık çerçevesinde değerlendirmek lazım. Ben alırken tüm seçenekler için şikayetvara baktım. Kendim mantıksal bir değerlendirme yaparak aldım. İnşallah kimse hiçbir modelde hiçbir kronik arızayı yaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 18 Nisan 2021; 13:5:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scherzz S kullanıcısına yanıt
    Saat hikâye ya isterse hiç göstermesin sadece şanzıman ısınma muhabbeti çok sık yaşanmış onun dışında yakışıklı bir araç ufak Porsche macan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-bns-auto-2021-model-plus-dizel-plus-otomatik-plus-suv-919874378/detay

C3 Aircross mantıklı görünüyor. Bayilerde ne durumda bilmiyorum ama Puma bulunuyorsa Ford'un sürüşü genel olarak iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.