Şimdi Ara

%50 lik dilimde alınabilecek en iyi B Suv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ötv diliminde alınabilecek en iyi B Suv sizce hangisi tabi otomatik olarak değerlendirin lütfen. Manuel fiyatlarıyla değerlendirmeyin manuel düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Bence çaptır yada komik bakın. Her açıdan kötü olan noktaları yok. Hatta bazı açılardan da sınıfının en iyilerinden.

Citroen c3a nın sanırım dizelini bile verebiliyorlar 230 a. Ama tasarım çok kadınsı. 1-1.5 litre tasarruf için değer mi size kalmış.

Aroma, crossland da orantısız tasarım var. Bence çirkin araçlar. İlk virajda devrilecekmiş gibi duruyorlar. Hele crossland arkadan hafif ticari.

2008 in otomatiği 240 a bulunabilir ama boş versiyonu içten kötü duruyor.

Stonik ve hyundai de olan versiyonu direk Sandero stepway tarzı duruyor. Yani i20 nın yerden Yükseği gibi. Capturun, 2008 in havası yok.

Yanlış yazmak için çaba harcadınız galiba. Gerçek model isimlerini unuttum.

Aynı bütçelerle b suv arayışındaydım. Geçen ay bu arayışımı puma style comfort alarak sonlandırdım.
    Bayiye haraç vermeyi sevmediğimden 2008 i elemiştim. 245-250 istiyorlardı. Bence piyasası baya iyi olduğundan en mantıklısı buydu. Tarzı da benim gözüme hitap ediyodu. En mantıklı seçim de bence bu olur.
    Piyasası en iyi ikinci seçenek kamiqti. Elite paket çok boş geldi. Bindiğimde hiç heyecanlandırmadı.
    Capturu önyargısız inceleyip, denedim. Performansı çok iyi. Mtv dilimi dezavantaj. Manuel kliması var ve cok donanımlı değil. Güvenlik donanımı zayıf. Kalitesi, iç hacmi vs bence iyi. Baya begendim. Cliodaki kredi imkanlarını capturda saglamıyolardı. Ve aldıgım aracı begendiğim için vazgeçtim. Puma almasam captur alırdım sanırım.
    C3 aircrossu begenmedim.
    Crosslandı canlı görünce şaşırdım. Fotoğraflardaki gibi değil kesinlikle. sebebi lastiklerden midir ölçülerinden midir bilmem. heybetine göre dar ince uzun duruyor. Leylek gibi geldi, yerinde inceledğimde beğenmedim. Ecosport da aynı şekilde dar ve yüksek duruyo. Ben alırken 1.5 d editionu bile 5-10 bin aksesuarlı %50 den veriyolardı. Şuan nasıldır bilmem.
    Aronanın tarzı fazla mütevazi ve fazla ibizavari geldi. Buna da ısınamadım. Fiyatı da syle plus 218 di. Aslında cazipti. Donanımları da fena değil.
    Tamamen duygusal yaklaşıp puma aldım. Tarzı bana hitap etti. Test sürüşü yapma fırsatı bulamadım. Arabaya bile zorla bindiriyor ford bayileri koronadan ötürü. Pumanın da pek piyasası yok ve olmucak da bence. 4 sene 100 bin km garantisi büyük avantaj. Comfort paket ile donanımı fena değil. Güvenlik donanımı da iyi. Ama mesela ön kol dayama yok.
    B suvlar aşağı yukarı aynı şeyi sağlıyolar. Bi iki seneye satarım derseniz kesinlikle kamiq ve %50 den bulabilirseniz 2008 alın. Bunun dışında uzun süre kullanacaksanız eğer önceliklerinize göre hareket edin. donanım açısından %50 dilimdeki paketlerde hep bişeyler eksik İhtiyacınıza göre değerlendirin. Ben tasarımını en çok beğendiğimi ve donanımları en çok bana hitap edeni aldım.
  • PSA grubunda Crosland, VW grubunda Arona, Reno-Nissan ortaklığında Captur. Diğerleri zaten üst dilimde yer alıyor..

• Geçen hafta captur 1.33 140 bg touch edc aldık 232 bin TL. Bence en mantıklı seçenek bu. İçi geniş, arka koltuklar kaydıraklı bagaj iyi. Tavsiye ederim.

• Kia Stonic Elegance liste fiyatı 280 civarı, stok gelirse alt dilime düşerler muhtemelen. Takip etmek lazım. Bir de Ford bayileri de değişik indirimlerle Puma Style verebilir alt vergiden.

He bunlar "en iyi B SUV" demek değil ama alternatif olarak değerlendirilebilir. 

• Puma style confor paket 240 civarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Bunlar otomatik mi hocam

• fredyboys F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun sizede güzel araç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • makyajlı 2021 hyundai Kona 1.0 turbo-otomatik, %50 dilimde olarak rakiplere göre donanımı da gayet tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 27 Mart 2021; 10:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredyboys

Geçen hafta captur 1.33 140 bg touch edc aldık 232 bin TL. Bence en mantıklı seçenek bu. İçi geniş, arka koltuklar kaydıraklı bagaj iyi. Tavsiye ederim.

Hocam ben yüzde 80 ötvde biliyordum dediğiniz paketi otomatik oluyor değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

makyajlı 2021 hyundai Kona 1.0 turbo-otomatik, %50 dilimde olarak rakiplere göre donanımı da gayet tatmin edici.

Style paketi sanırım yüzde 50 de doluları yüksek. Ama güzel araba tabi

• Bence çaptır yada komik bakın. Her açıdan kötü olan noktaları yok. Hatta bazı açılardan da sınıfının en iyilerinden.

Citroen c3a nın sanırım dizelini bile verebiliyorlar 230 a. Ama tasarım çok kadınsı. 1-1.5 litre tasarruf için değer mi size kalmış.

Aroma, crossland da orantısız tasarım var. Bence çirkin araçlar. İlk virajda devrilecekmiş gibi duruyorlar. Hele crossland arkadan hafif ticari.

Stonik ve hyundai de olan versiyonu direk Sandero stepway tarzı duruyor. Yani i20 nın yerden Yükseği gibi. Capturun, 2008 in havası yok.

• Skoda Kamiq yada Ford Puma
  • yeni Captur 130hp 1.33TCe - otomatik vites Touch paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 17 Nisan 2021; 23:49:14 >
  • Skoda kamiq,tüm %50 dilimde değerlendirilebilecek B suv seçenekler arasında en mantıklısı gibi.

• Ecosport yada kamiq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Bence çaptır yada komik bakın. Her açıdan kötü olan noktaları yok. Hatta bazı açılardan da sınıfının en iyilerinden.

Yanlış yazmak için çaba harcadınız galiba. Gerçek model isimlerini unuttum.

• Kamiq tip olarak en iyisi ama pek yüksek değil. Donanım ve fiyat olarak crosland en iyisi ama tip tartışılır. En yüksek derseniz ford ecosport. Puma tipi güzel ama o fiyata az donanım veriyor ve yüksek değil. Aronanında tipi tartışılır. C3 aircross fena değil ama 1.2 psa motoru şaibeli. Kia stonic suv gibi değil. Kona olabilir ama alıcı gözle bakmadım donanımı nasıl bilmiyorum. 3 sene megane 4 dizel otomatik kullandım edc rezalet. Captur En almayacağım araç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 18 Nisan 2021; 2:55:50 >
  • Aynı bütçelerle b suv arayışındaydım. Geçen ay bu arayışımı puma style comfort alarak sonlandırdım.
    Bayiye haraç vermeyi sevmediğimden 2008 i elemiştim. 245-250 istiyorlardı. Bence piyasası baya iyi olduğundan en mantıklısı buydu. Tarzı da benim gözüme hitap ediyodu. En mantıklı seçim de bence bu olur.
    Piyasası en iyi ikinci seçenek kamiqti. Elite paket çok boş geldi. Bindiğimde hiç heyecanlandırmadı.
    Capturu önyargısız inceleyip, denedim. Performansı çok iyi. Mtv dilimi dezavantaj. Manuel kliması var ve cok donanımlı değil. Güvenlik donanımı zayıf. Kalitesi, iç hacmi vs bence iyi. Baya begendim. Cliodaki kredi imkanlarını capturda saglamıyolardı. Ve aldıgım aracı begendiğim için vazgeçtim. Puma almasam captur alırdım sanırım.
    C3 aircrossu begenmedim.
    Crosslandı canlı görünce şaşırdım. Fotoğraflardaki gibi değil kesinlikle. sebebi lastiklerden midir ölçülerinden midir bilmem. heybetine göre dar ince uzun duruyor. Leylek gibi geldi, yerinde inceledğimde beğenmedim. Ecosport da aynı şekilde dar ve yüksek duruyo. Ben alırken 1.5 d editionu bile 5-10 bin aksesuarlı %50 den veriyolardı. Şuan nasıldır bilmem.
    Aronanın tarzı fazla mütevazi ve fazla ibizavari geldi. Buna da ısınamadım. Fiyatı da syle plus 218 di. Aslında cazipti. Donanımları da fena değil.
    Tamamen duygusal yaklaşıp puma aldım. Tarzı bana hitap etti. Test sürüşü yapma fırsatı bulamadım. Arabaya bile zorla bindiriyor ford bayileri koronadan ötürü. Pumanın da pek piyasası yok ve olmucak da bence. 4 sene 100 bin km garantisi büyük avantaj. Comfort paket ile donanımı fena değil. Güvenlik donanımı da iyi. Ama mesela ön kol dayama yok.
    B suvlar aşağı yukarı aynı şeyi sağlıyolar. Bi iki seneye satarım derseniz kesinlikle kamiq ve %50 den bulabilirseniz 2008 alın. Bunun dışında uzun süre kullanacaksanız eğer önceliklerinize göre hareket edin. donanım açısından %50 dilimdeki paketlerde hep bişeyler eksik İhtiyacınıza göre değerlendirin. Ben tasarımını en çok beğendiğimi ve donanımları en çok bana hitap edeni aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 18 Nisan 2021; 4:58:18 >

• C3 aircross tan şaşma. Sürüş pozisyonu gayet yüksek. Kullanışlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulabildiğiniz aracı alın, model seçme lüksünüz olmayabilir zira ülkemizde bi gecede neler neler olabildiğini görüyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.