Kona ve polo
Merhaba arkadaşlar polo 2016 benzinli 1.2 otomatik model aracımdan, konaya geçtim. Aracım 2021 1,0 benzinli, daha büyük daha konforlu tabi süspansiyon konusunda daha kötü bence siz ne düşünüyorsunuz. Genel olarak iki aracı kıyasladığınızda neler söylersiniz.
Lpg uyumlu
Arkadaşlar Lpg uyumlu suv araçlar sizce neler ve fabrika çıkışlı yada sonra taktırmak arasındaki farklar nelerdir? Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
Polo problem
Arkadaşlar polo 1.2 dsg benzinli aracım var. Araçta aklıma takılan şey araç ilk kalkışta gazı çok hassas geliyor hafif fazla bassam öne atıyor hemen normal değil bence. Ayrıca araçta durduğumda frene basmadığımda araç kendiliğinden gitmiyor düz yolda, geriye aynı şekilde gidiyor ama problem sizce ne dsg ilk defa kullanıyorum pek bilgim yok açıkçası…
Egea hatcback
2020 yada 21 egea nasıldır ne yakar manuel vites düşünceleriniz nedir?
Polo dizel mi benzinli mi
Sizce 2015 ile 2017 arası polo olarak hangisi 1.4 dizel mi 1.2 benzinli mi almak mantıklı olur.
Clio mu polo mu
Arkadaşlar b sınıfı otomatik bütçe 150 bin seviyesinde bir araç alıcam. Önerileriniz nedir
B sınıfı hangi araç
Evet arkadaşlar B sınıfı sizce hangisi alınmalı fiyat performans açısından
Üçü de farklı klansman ama opel ultimate, seat arone fr paketi, scala preimum paketi olarak değerlendirirseniz sevinirim. Opel daha ucuz diğerlerine göre sizce neden ve hangisidir
Arkadaşlar bu ötv diliminde alınabilecek en iyi B Suv sizce hangisi tabi otomatik olarak değerlendirin lütfen. Manuel fiyatlarıyla değerlendirmeyin manuel düşünmüyorum
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.707 (Bu ay: 507)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası