Arkadaşlar polo 1.2 dsg benzinli aracım var. Araçta aklıma takılan şey araç ilk kalkışta gazı çok hassas geliyor hafif fazla bassam öne atıyor hemen normal değil bence. Ayrıca araçta durduğumda frene basmadığımda araç kendiliğinden gitmiyor düz yolda, geriye aynı şekilde gidiyor ama problem sizce ne dsg ilk defa kullanıyorum pek bilgim yok açıkçası… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Polo problem
-
-
km kaçta?
-
113 binde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araç kullanımı nasıl hep şehir içi mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birebir aynı şeyleri yaşıyorum , arabayı alalı 1 ay oldu , 2015 model 1.2 TSI. İlk defa otomatik araba kullanıyorum , yıllardır Fiesta manuel kullandım sanırım ona alıştığım için bunlar sorun gibi geliyor bana , polo otomatik kullanan arkadaşım sürdü benim aracı , herhangi bir problem olmadığını söyledi , otomatiklerde durum böyleymiş. Gaz pedalı çok hassas biraz basınca hareket etmiyor sert basınca da araba öne atıyor kendini , zaten DSG 2-3 saniyede 2. Vitese atıyor. Sanırım alışamadığımız için böyle sorun yaşıyoruz , zaten alışamazsam satar Golf 7 manuel alırım :) otomatik araba bana göre değilmiş gerçekten.
DSG'nin özelliği bu. Kalkarken gazı dururken freni biraz sert istiyor. Aksi takdirde yarım kavramada kalıp balata ömrünü yiyor.
-
Kesinlikle
Bunu bir türlü öğretemedik VAG cılara.
-
Hocam benimde yaklaşık 1 ay oldu alalı bakalım alışırız inşallah…
Kalibrasyon yaptıracaksınız düzelicek. Tek sebebi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X