İyi akşamlar cümleten aracımın camlarında sorun var ön sağ cam tam otomatik kapanıyordu bugünden itibaren kapanmamaya başladı sol camda daha ilginç durum var cam kapatma tuşuna basıyorum açılıyor cam açma tuşuna basıyorum kapanıyor ama tuşa sürekli ard arda basarsam açılıyor direk açılıp kapanmıyor yani bu sorunlar neden kaynaklanıyor olabilir?
6r polodan bahsediyorsak benim de araca iç yıkama yapıldıktan sonra tuşlar bozulmuştu... içindeki devrelere kimyasal sızmış biraz narinmiş... tuş takımını komple değiştirmiştim...
quote:
Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur
6r polodan bahsediyorsak benim de araca iç yıkama yapıldıktan sonra tuşlar bozulmuştu... içindeki devrelere kimyasal sızmış biraz narinmiş... tuş takımını komple değiştirmiştim...
6n2 polo
quote:
Orijinalden alıntı: Literaryy
6n2 polo
Alıntıları Göster
aynı problem onda da olabilir iç yıkama falan yapıldı mı arabaya son zamanlarda
Akü değiştiyse hafıza silinmiş olabilir, uzun basıp kapatın aynı işlemi açma için tekrarlayın büyük ihtimal düzelir ,
quote:
Orijinalden alıntı: Eueklekdidjsnsnshdh
Bu mesaj silindi.
Sanane sen ne karışıyorsun arabama konuyla ilgili bilgin yoksa yazma hadi iyi akşamlar
quote:
Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur
aynı problem onda da olabilir iç yıkama falan yapıldı mı arabaya son zamanlarda
Kalibrasyon gerekebilir daha önce benim araçtada oldu kalibrasyon yaptım düzeldi
Kalibrasyon nasıl oluyor bilgisayardan mı yapılıyor o ayar
Bazen kalibrasyon gerekebiliyor geçen hafta bana da oldu tuşlar sadece tek kademe çalışıyordu ve de anahtardan camları açıp kapatamıyordum kontağı açın camları full kapatıp full açın düzelmesi lazım düzelmezse internette araştırın tam hatırlamıyorum şuan nasıl yaptığımı:)