Şimdi Ara

Vw polo cam otomatiği problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar cümleten aracımın camlarında sorun var ön sağ cam tam otomatik kapanıyordu bugünden itibaren kapanmamaya başladı sol camda daha ilginç durum var cam kapatma tuşuna basıyorum açılıyor cam açma tuşuna basıyorum kapanıyor ama tuşa sürekli ard arda basarsam açılıyor direk açılıp kapanmıyor yani bu sorunlar neden kaynaklanıyor olabilir?

• 6r polodan bahsediyorsak benim de araca iç yıkama yapıldıktan sonra tuşlar bozulmuştu... içindeki devrelere kimyasal sızmış biraz narinmiş... tuş takımını komple değiştirmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur

6r polodan bahsediyorsak benim de araca iç yıkama yapıldıktan sonra tuşlar bozulmuştu... içindeki devrelere kimyasal sızmış biraz narinmiş... tuş takımını komple değiştirmiştim...
    6n2 polo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

6n2 polo

Alıntıları Göster
    aynı problem onda da olabilir iç yıkama falan yapıldı mı arabaya son zamanlarda
  • Akü değiştiyse hafıza silinmiş olabilir, uzun basıp kapatın aynı işlemi açma için tekrarlayın büyük ihtimal düzelir ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eueklekdidjsnsnshdh

Bu mesaj silindi.
    Sanane sen ne karışıyorsun arabama konuyla ilgili bilgin yoksa yazma hadi iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur

aynı problem onda da olabilir iç yıkama falan yapıldı mı arabaya son zamanlarda

Alıntıları Göster
    Yapılmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat İbiza Klima Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cam motoru arızalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

Cam motoru arızalı olabilir
    Cam motoru arızalı olsa ses gelir mi?
  • Kalibrasyon gerekebilir daha önce benim araçtada oldu kalibrasyon yaptım düzeldi
  • Kalibrasyon nasıl oluyor bilgisayardan mı yapılıyor o ayar
  • Bazen kalibrasyon gerekebiliyor geçen hafta bana da oldu tuşlar sadece tek kademe çalışıyordu ve de anahtardan camları açıp kapatamıyordum kontağı açın camları full kapatıp full açın düzelmesi lazım düzelmezse internette araştırın tam hatırlamıyorum şuan nasıl yaptığımı:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.