Şimdi Ara

Dacia Logan Vites Kolu Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vites geçişlerim çok sertti. Vites Körüğünü Açıp Bir Yağlayayım Dedim.

Vites Körüğünü Kaldırınca 4 Adet vida çıktı karşıma bunları açayım daha fazla yeri yağlarım dedim kendimce.

Ardından vidaları söktüm. sökmez olaydım. vidaları söktüğüm gibi vites kolu aşağı düştü ve hiç bir şekilde vida yuvalarınu bulamıyorum kayıp oldular resmen.

sanırım vites kutusunu tamamen sökmem gerekecek ancak nasıl yapacağım bilmiyorum. Vida delikleri resmen kayboldu ve vites kolu sağa sola oynuyor hiç bir vitese geçmiyor.

Bu benim arabanın vites kontrol kutusu.

• Aracın altına girip baktın mı aşağı doğru düşmüş mü manifoldun hemen orda egsoza değer düştüyse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Aracın altına girip baktın mı aşağı doğru düşmüş mü manifoldun hemen orda egsoza değer düştüyse?

Hocam bu kutu gibi şeyin altı dolu bir sac plaka var vidalı. düştüyse onun içine düşmüştür.

Bu vites kutusunu çıkardım 4 civatası var aşağıya doğru çıkıyor aracın altına doğru. Tamda egsoz borusunun üstünde.

nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. vites kutusunu dışarı çıkarıp ters çevirmem lazım. ama vites halatlarını nasıl sökeceğim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PİMİ ÇEKİLMİŞ BONBA

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Aracın altına girip baktın mı aşağı doğru düşmüş mü manifoldun hemen orda egsoza değer düştüyse?

Hocam bu kutu gibi şeyin altı dolu bir sac plaka var vidalı. düştüyse onun içine düşmüştür.

Bu vites kutusunu çıkardım 4 civatası var aşağıya doğru çıkıyor aracın altına doğru. Tamda egsoz borusunun üstünde.

nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. vites kutusunu dışarı çıkarıp ters çevirmem lazım. ama vites halatlarını nasıl sökeceğim bilmiyorum

En iyisi çekiciye yükleyip sanayiye gitmek hiç uğraşma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.