Bildirim
Dacia Logan Vites Kolu Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aracın altına girip baktın mı aşağı doğru düşmüş mü manifoldun hemen orda egsoza değer düştüyse? -
quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
Aracın altına girip baktın mı aşağı doğru düşmüş mü manifoldun hemen orda egsoza değer düştüyse?
Hocam bu kutu gibi şeyin altı dolu bir sac plaka var vidalı. düştüyse onun içine düşmüştür.
Bu vites kutusunu çıkardım 4 civatası var aşağıya doğru çıkıyor aracın altına doğru. Tamda egsoz borusunun üstünde.
nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. vites kutusunu dışarı çıkarıp ters çevirmem lazım. ama vites halatlarını nasıl sökeceğim bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: PİMİ ÇEKİLMİŞ BONBA
quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
Aracın altına girip baktın mı aşağı doğru düşmüş mü manifoldun hemen orda egsoza değer düştüyse?
Hocam bu kutu gibi şeyin altı dolu bir sac plaka var vidalı. düştüyse onun içine düşmüştür.
Bu vites kutusunu çıkardım 4 civatası var aşağıya doğru çıkıyor aracın altına doğru. Tamda egsoz borusunun üstünde.
nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. vites kutusunu dışarı çıkarıp ters çevirmem lazım. ama vites halatlarını nasıl sökeceğim bilmiyorum
En iyisi çekiciye yükleyip sanayiye gitmek hiç uğraşma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X