Şimdi Ara

Kona ve polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar polo 2016 benzinli 1.2 otomatik model aracımdan, konaya geçtim. Aracım 2021 1,0 benzinli, daha büyük daha konforlu tabi süspansiyon konusunda daha kötü bence siz ne düşünüyorsunuz. Genel olarak iki aracı kıyasladığınızda neler söylersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim değil de senin söylemen daha doğru olur gibi geliyor. Aynı segment araç sayılır Stonic kullandım. Bana gayet konforlu gelmişti.(15inç jant ile) Tabi sürüş dinamikleri farklı araçlar olabilir..

• Kona'yı kullanırken aklınıza Polo'nuz sık sık gelecek buna yapacak birşey yok. VW sürüş hissi Uzakdoğu araçlarla kıyaslanamaz.

• Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi otomobili Volkswagen polo'dur Polo tasarımda mühendislikte son noktadır üç aşağı beş yukarı bir 5 serisi ile aynı otomobildir

Not: sanırım İroni sanıp yorumumu beğenmişsiniz Ama ben bu yorumda ciddiydim dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 14 Ağustos 2022; 13:57:59 >
  • Kona yüksek olduğu için biraz daha sert olması normal yol tutuşu daha iyi olsun diye.

• golf olsa onu tercih et derdim ama poloyu tercih etmem şahsen. araba bana gerçekten boş geliyor, yolda görüyorum acaba kaç model diye düşünüyorum. 2001 yılından 2022 yılına kadar poloda değişen tek şey ön farlar oldu. hatta farkederseniz ön ızgara bile aynı.

• 2017 öncesi pololar biraz küçük ama tasarımı zamansız, hem spor hem klasik. onca sene temiz sade tasarımla götürmek kolay değil. rakipleri her seferinde yetişmek için sıfırdan alakasız bu sefer oldu gibi tasarım peşinde koştular da ne oldu. polo bu ülkede çeyrek altındır. kim ne derse desin.

iki araç arasında benimde ilk tercihim kona olurdu ama adam tercih edip alman konforunu arıyor. niye çünkü das autodur, polo da polodur. hadi hayırlı traşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni VW Polo (2018)
    8 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    İmpression Golf vs Life Polo
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wartegen W kullanıcısına yanıt
    Kona'nın muadili troc tur. hadi olmadı taigodur. bayon t-cross a denk gelir. Siz troc alamadığınız için zannediyorum konaya geçtiniz. bu sebeple polo ile kıyaslıyorsunuz.
    Yani aslında malzeme kalitesi ile sınıfı için önde ve tok olan bir araçtan geçmişsiniz. bence bu sebeple biraz salaş gelmiş olabilir. vw Bden Dye,iyisiyle kötüsüyle hoş hissettirir dolu hissettirir. Ama yine de 5 yaş büyük sıfır ve dönemin popüleri suv bir araç iyidir. pişman olmayın güle güle kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.