Şimdi Ara

İmpression Golf vs Life Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese. Bugün bayiye 2024 model Life donanım otomatik Polo almak için gittim ama bayi çalışanı İmpression donamım Golf 8.5 gösterdi, aralarında 40k fiyat farkı var. Kafam çok karıştığı için birşey almadan bayiden çıktım. Otomatik araç istiyordum ama Golf'te aklımı karıştırdı. Makyajla ve yeni güvenlik yasasıyla birlikte şerit takip gibi donanımlar standart olduğu için Golf boş paket olsa bile çok da boş olmuyor. Buraya da danışmak istedim. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Otomatik Golf Life paketiyle geliyor ve 1.600.000 küsür fiyatı var yani o pakete çıkamıyorum.

• Bu tamamen sizin kullanım koşullarınıza ve kendinize bağlı.

Ben otomatik bir araçtan manuel golfe geçtim. Ağırlıklı kullanımım sehirdisi. Şehiriçi kullanırsamda günlük 1 saatin üstüne nadiren çıkıyorum. Bu sebeple bana çok koymadi. Özellikle aracın kullanımı yokuş kalkış desteği ve kalkışlarda kendi kendine gaz takviyesi yapması ile oldukça kolay. Yinede bazen saatlerce trafikte kalıyorum. O koşullarda yoruyor.

Dolayısıyla burada önemli olan sizin manuel kullanıp kullanamamaniz ve ne kadar trafiğe maruz kaldığınız.

Bunların dışında 1.3 milyona alabileceğiniz araçlar içerisinde sehirdisi ve açık yollarda en mutlu edecek araçlardan biri. Bu konuda b segment isterse altın kaplama olsun golfe yaklaşamaz.
  • Life paket tam fiyat ne aldınız acaba ?

• Golf alcan geçcen sınıf farku var
  • Ben tereddütsüz Golf derim de bazısı için otomatik şanzıman herşey demek.. sürekli dur-kalk trafiğe giren var ama o durumda bile DSG polo almazdım ben aracı beğenmeme rağmen, DSG'ler pek sevmiyor yoğun trafiği. Corsa 1.2 eat8 bakardım.

Trafiğe çok girmiyorsam direkt Golf.

• Golf alınır
  • Golf'te bariz gördüğüm eksikler geri görüş kamerası ve elektrikli katlanır dikiz aynası. Bunlar da sonradan eklenebiliyor. Bunun dışında manuel vitesi dert etmeyenler için o fiyat bandında rakipsiz.

• Manuel aldığına pişman olmayacaksan golf

Ben otomatik vitesi arıyorum hamallık geliyor düz vites yani 2 ci ele düşerim gene otomatik alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.