İmpression Golf vs Life Polo
İyi günler herkese. Bugün bayiye 2024 model Life donanım otomatik Polo almak için gittim ama bayi çalışanı İmpression donamım Golf 8.5 gösterdi, aralarında 40k fiyat farkı var. Kafam çok karıştığı için birşey almadan bayiden çıktım. Otomatik araç istiyordum ama Golf'te aklımı karıştırdı. Makyajla ve yeni güvenlik yasasıyla birlikte şerit takip gibi donanımlar standart olduğu için Golf boş paket olsa bile çok da boş olmuyor. Buraya da danışmak istedim. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Otomatik Golf Life paketiyle geliyor ve 1.600.000 küsür fiyatı var yani o pakete çıkamıyorum.
Evde Değişik Bir Soğuk Var
|
Herkese iyi forumlar. Önceden hiç motor sürmedim ama motorlara merakım var. Yakın zamanda motor almayı düşünüyorum ama vitesli mi almalıyım yoksa scooter mi karar veremedim. Yaşım 25 ve her genç gibi bende vitesli, görünüşü ve sesi güzel birşey istiyorum ama evden işe gitmek ve arada da gezmek için hangisi daha iyi olur karar veremedim. Motor tecrübesi olan sizlere sormak istedim. Şehir içinde vitesle uğraşılır mı yoksa bana eziyet mi olur? Motor koymak için kapalı alanım yok ve evin önünde gerekirse üstüne branda almayı göz önüne alarak sizce ne yapmalıyım? Herkese şimdiden teşekkürler.
Eyfel Parfüm'den Parfüm Önerirmisiniz
|
Ses Sistemi Kurmamda Yardımcı Olurmusunuz?
Herkese iyi forumlar. Arkadaşımdan Massive markalı bir anfi aldı hiç araştırmadan, kablo seti aldım şimdi subwoofer araştırıyorum. Aldığım anfinin özelliklerini tam olarak bilmiyorum ama bana sattığı fiyatı göz önüne alarak araştırma yaptım ve şu özellikler karşıma çıktı:
• High Performance Aluminium Heatsink
• THD(IHF-A): 0.02%
• Channel Separation: >55db
• Input Sensitivity: 5v-100mv
• Input Impedance: 4 Ohm
• Sensitivity Output: >88db
• Power Input: DC12-14.4V
• RMS 4ohm: 4CHX60W
• RMS 2ohm: 4CHX90W
• Frequency Response: 20Hz-20KHz
Çok fazla ses istemiyorum anladığım kadarıyla anfi de çok kuvvetli değil. İstediğim bir subwoofer ve yanına 2 hoparlör daha. Biraz bakınınca karşıma midrange ve oval hoparlörler çıktı kafamı çok karıştırdı. Sizce bu anfiden en iyi şekilde nasıl yararlanabilirim? 1500 TL civarında bir subwoofer ve yanına çok pahalı olmayan hoparlör almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Word'de Son Sayfaya Özel Altbilgi Yapma
İyi günler herkese. Word de metine altbilgi eklemek istiyorum ama son sayfada farklı bir altbilgi olması gerekiyor. Sayfa dolup da başka sayfaya geçince o altbilginin sonraki sayfaya geöip dolu olan sayfanın normal altbilgiye geçmesi lazım. Bu yapılabilir mi ?
Telefonun İnternetini Anlaşılmadan Bilgisayarda Kullanma
Faturayı Akraba Üstüne Kestirmek Sıkıntı Olurmu?
Yeni pc aldım ama evde kardeşim var ve ona gidecek önce. Geldiğinde ilk işlemleri o yapacak sonra bana gönderecek. Bende ilk geldiğinde sıkıntılı çıkarsa o ilgilenecek diye faturayı onun adına kestirdim. Bu bana ileride sorun çıkarır mı?
Taahhütüm Bitiyor Ne Yapmalıyım?
|
İlgi Alanları: Oyunlar
╔══╗ ║██║ ║(O)║♫ ♪ ♫ ♪ ╚══╝ ▄ █ ▄ █ ▄ ▄ █ ▄ █ ▄ █ Min- - - - - - - - - - - -●Max |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.587
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 61.824 (Bu ay: 1.306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.234 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic