Herkese iyi forumlar. Önceden hiç motor sürmedim ama motorlara merakım var. Yakın zamanda motor almayı düşünüyorum ama vitesli mi almalıyım yoksa scooter mi karar veremedim. Yaşım 25 ve her genç gibi bende vitesli, görünüşü ve sesi güzel birşey istiyorum ama evden işe gitmek ve arada da gezmek için hangisi daha iyi olur karar veremedim. Motor tecrübesi olan sizlere sormak istedim. Şehir içinde vitesle uğraşılır mı yoksa bana eziyet mi olur? Motor koymak için kapalı alanım yok ve evin önünde gerekirse üstüne branda almayı göz önüne alarak sizce ne yapmalıyım? Herkese şimdiden teşekkürler. |
İlk Motor İçin Vitesli Motor mu Scooter Mi Alınmalı?
-
-
Düşük cc'de vites eziyet, 50hp altı vitesli almazdım
-
250 cc almayı düşünüyorum -
80.000 ve üstü bütçeniz var herhalde!!
-
Evet bütçeyi ayarlayacağım. Kredi vs. para ayarlanır ama paramı boşa vermek istemiyorum -
Sahsi fikrim sehir ici trafik berbat olan yerde Vitesli motor tercih etmezdim.
Kaliteli markaların scooter bakmak mantıklı
50-130.000 arasi
Hero
Tvs
Sym
Kymco
Sonucta gaz verince gidecek bırakınca duracak.
125 yada 250cc racing alip sehirde 120-150-180km nerede gireceksiniz?
-
Benim de düşündüğüm şey aynı ama arada yola gidermiyim diye de düşündüm. Attığınız markalardan tvs Jüpiter 125 i düşünüyorum ama bulamadım da -
Hero Dash 110-125cc bakın..
-
ben vitesliden scooter a geçiş yaptım şehir içi kullanım için çok daha rahat.
RKS Freccia 150 aldım. Çin de Dayang firması üretiyor. Hemen hemen honda kadar kaliteli motor honda dan da daha rahat ve torku yüksek :)
-
Yedek parça durumu nasıl hocam -
bende sıkıntı yok şimdilik 1300 kmdeyim. Servise bağlı fabrikadan isteyip getiriyorlar
-
Anladım hocam alınabilir bir motor o zaman. -
aynen hocam çinli dayang firması üretiyor honda kalitesine yakın araştırın bennce :)
-
Araştırıcam hocam teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X