Evden işe gidip gelmek için motor almaya karar verdim. Otobus metro derken artık bıtkım. Şuan A sınıfı ehliyet almak için eğitim görüyorum, bitiminde motoru alacağım. Evim Başakşehir kayaşehir tarafında bulunuyor, iş yerim ise Fatih'te. Bu lokasyonda scooter mi yoksa vitesli mi daha uygun olur acaba vede hangi modelleri tavsiye edersiniz ? Hız merakım yoktur ama sanki vitesli motor bana daha zevkli geliyor. Diğer yandan kullanım kolaylığı bakımında scooter iyi. Hergün gidiş geliş toplam 50km yolum var. Yıla vurunca 20.000km yolum çıkıyor aşağı yukarı. Bu seviyede km yapacağımdan bakım ve diğer masraflar bakımında ekonomik olmasıda benim için önemli. İlgilenen ve cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Takip
hocam bu size kalmış rahatlık isterseniz scooter yok az zevkli olsun vites değiştirim sorun olmaz derseniz vitesli ayrıca merakınız varsa da almış olursunuz..
scooter biraz daha kullanışlı elinde torbabalar varsa doldur gitsin elinde kaskın kalmaz montun kalmaz. sıkışık trafikte vites atmazsınız. gaz var, fren var devam.
ama tat alayım derseniz vitesli. her işimi görsün derseniz scooter ayrıca kışın soguklarda dizden v.s direk soğuga maruz kalmazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Jason16
hocam bu size kalmış rahatlık isterseniz scooter yok az zevkli olsun vites değiştirim sorun olmaz derseniz vitesli ayrıca merakınız varsa da almış olursunuz..
scooter biraz daha kullanışlı elinde torbabalar varsa doldur gitsin elinde kaskın kalmaz montun kalmaz. sıkışık trafikte vites atmazsınız. gaz var, fren var devam.
ama tat alayım derseniz vitesli. her işimi görsün derseniz scooter ayrıca kışın soguklarda dizden v.s direk soğuga maruz kalmazsınız.
Açıkçası dizimde menisküs var ve ayak bileklerimde biraz romatizmal ağrılarda var. Bunlarıda azdırmadan bu işten nasıl keyif alırım birazda onun derdindeyim. Açıkçası kararsızlık olmaması mümkün değil.
Amaç sadece git gel ise scooter alın geçin hocam. Rahattır vitesle debriyajla uğraşmazsınız. Bazen yorucu olabiliyor.
Scooter tabiki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme