arakadaşlar merhaba ben 50 lilik motor lazım , almak niyetindeyim hız meraklısı değilim şehir içinde 40 ı bulsun yeterde artar bile . merak ettiğim konu bu motorla bayır yukarı rahat çıkarmı yoksa bayılırmı . birde benim vücütta motordan ağır rampa yukarı çıkarken çok zorlarmı . bulunduğum şehir adana benim kilo 125 . 180 cm boy . birkaçtane buldum onlarda mondialin, hondayı önereceksiniz büyük ihtimal ama hondada çok pahalı 800 ile 1000 ytl arası olacak .
samet 50 cc'lik motor seni değil rampada düzlükte bile tartmaz. 125 cc'lik düzlükte anca tartari yokuşta seni tartmaz ama. 250'lik motor sorun çıkartmaz.
hocam 125 kiloyu cok zor çeker benim tavsiyem 100lük cub alın hem 50lik skuterle aynı yakar hemde iyi çeker.
Bende alıcam ondan biliyorum ::D
bakcak olursan mondial alma cok cabuk plastigi kırılıyor, ben yuki veya kuba bakıyorum 2 sinden biri olcak.
sizin kilonuz ve boyunuz o motorsiklet için gerçekten fazla en az 100 lük bir cup lazım size
ancak şöyle birşey söyliyim verdiğiniz ilandaki 50 TT modeli sizi çeker ;) ama yokuşta durumu ne olur bilmiyorum paket servis yaparken denk geldi bi tane dağınık hurda birşey çok küfür ettim o motora ancak 2 kişi 60 65'i hiç zorlanmadan görüyordu ( ibre 75 ) gösteriyordu ancak araba ile ölçtüm en az 60 gidiyor ;) ben 2'zamanlı sanmıştım çünki çok seri bir scooter
hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için . sanırım 100 lük almak en mantıklısı , birde şu var adana düz bir yer rampa yok denecek kadar az . 100 lük iş görür gibi .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme