Şimdi Ara

50 Liraya Kulaklık Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar sony NW-E005 mp3 player kullanıcısıyım 50 lira civarında kulakiçi bir kulaklık almayı düşünüyorum daha çok rap ve bass ağırlıklı müzikler dinliyorum. Bana önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir acaba şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Az daha para katıp cx 200 II street alın.
  • ilgilendiğiniz için teşekkürler bi sorum daha olacak bu gg de satılan imitasyon cx-500 ler dikkatimi çekti çok uygun fiyatlara satıyorlar 20 liraya bile var onların ses kalitesi nasıldır acaba ben şu an sony mdr-ne2 kullanıyorum onunla kıyaslayacak olursak
  • Onlar yerine mx 200 alın 13 liraya daha iyi.
  • Sanırım uzak durun demek istiyosunuz :D peki cx-200 II yi nerden almamı tavsiye edersiniz internet üzerinden alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therackula -- 25 Ocak 2009; 18:37:23 >
  • Gittigidiyordakilere hiç bulaşma.Hiçbiri orjinal değil.Ses kalitesi de tartışılır.
  • www.teknofiyat.com'dan aratırsanız hangi mağazalarda ne kadara satıldığını görebilirsiniz liste halinde.
  • hala aynı fiyatta mı bilmiyorum ama ben 49 liraya Panasonic HJE500E almıştım.
    cx300 ü de kullanmış biri olarak panasonicten memnun olduğumu söyleyebilirim.
  • Şu sıralar sanalmarketim de indirimde olan bir kulaklık Cresyn C230E yi tavsiye edebilirim.Normal fiyatı Hepsiburada da 50TL civarındadır.Sanalmarketimde 25TL. İstersen Cresyn i araştır.Basit bir marka değil.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/7caffb71d56b9e2dc22cdd4cf51894fe
  • quote:

Orjinalden alıntı: xPro_MetheuSx

Şu sıralar sanalmarketim de indirimde olan bir kulaklık Cresyn C230E yi tavsiye edebilirim.Normal fiyatı Hepsiburada da 50TL civarındadır.Sanalmarketimde 25TL. İstersen Cresyn i araştır.Basit bir marka değil.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/7caffb71d56b9e2dc22cdd4cf51894fe

kulaklığın görüntüsü gerçekten çok hoş acaba ses kalitesi nasıl hepsiburadada tek yorum yapılmış oda 5 yıldız kullanan arkadaşlarımız varmı acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: tr.cx

Onlar yerine mx 200 alın 13 liraya daha iyi.

1buçuk sene orjinal cx300 kullandım sol kulaklığı aniden bozulunca sinirden sahte cx300 aldım. 16 ytlye aldığım kulaklık beni çok şaşırttı orjinale çok yakındı ses kalitesi. Kulakiçi olduğundan kulaklarım ağrımaya başladı gittim hemen bi mx200 aldım. Sahtede olsa cx300ü özlüyorum. cx500 e gelirsek onuda ofisteki arkadaşım kullanıyor ep630dan daha düzgün sesi var mx200 ile kıyaslanamaz
  • L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasepeti.com -- 29 Ocak 2009; 12:19:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.